Dobro dosao!!!I skupljaj novac za nove satove!!!
Dobro dosao!!!I skupljaj novac za nove satove!!!
U prosveti se zezam i zarađujem pare;
'mesto užine deci ja kupujem cigare.
Ko popuši paklu u jednome danu
za nagradu sa mnom ide u kafanu:
alkohol da pije i žene da ganja,
džentlmen da bude i ne pravi sranja;
da ne pada na suze i lažna druga stanja-
šta kažete na moj sistem obrazovanja?
Sticajem okolnosti radim u prosveti(psiholog)...kažu da mi dobro ide. Kao što možda neko naslućuje-bavim se i pisanjem pesama. Ako se ovako nešto može pod to podvesti... Iz stiha vidite da volim kafane...za satove i žene neću da napominjem. U martu ću 3 banke da naguram,pa dadoh sebi rok da do tada kupim pravi pravcati sat i da kompletiram kolekciju satova tri generacije. Volim sve što izgledom podseća na neka prošla vremena, a to ste mogli videti i po odabiru satova ali i po želji da sebi priuštim pravu pravcatu mašinicu za brijanje kakvu su koristili naši dedovi i pradedovi. Željami je da kupim Vespu ili Fiću kontraša...
Eto-toliko od mene za početak...
Pozdrav!
Dobrodošao Branko, lepo i originalno predstavljanje!
evo ja da se pohvalim, a u poslednje vreme sam postao aktivan na forumu, elem, diplomirao sam na Ekonomskom fakultetu danas, e sada mogu sebi da priustim prvi sat
Bravo, cestitam
Sad na miru mozes da izaberes sat
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Cestitam!!! A sada dobar sat i novi zivot!!!
haha hvala Vam na cestitkama, sada iz statusa radno neaktivnog prelazim u status nezaposlenog , bitno je da nisam vise student
Milane čestitam.
A sada, puno sreće ti želim u potrazi za poslom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cestitke,Milane! Pa da zamenis mladjanoga ministra ekonomije... A sto se sata tice-ne bi bilo lose ugledati se na vladara nekada nam bratske zemlje ili na cika Silvia.
Hvala jos jednom, ma ne brinem se ja za posao , ne bi bilo lose takodje ni sto se tice satova ugledati se na neke sada vec bivse domace ministre
Bookmarks sajtovi