Pozdrav Simke i dobro dosao.
Kad budes imao vremena i volje, mozes da napravis ovde svoju galeriju i da nam predstavis satove iz kolekcije, za koju verujem da je odlicna, bar na onovu onog do sada vidjenog.
Galerije satova članova foruma
Pozdrav Simke i dobro dosao.
Kad budes imao vremena i volje, mozes da napravis ovde svoju galeriju i da nam predstavis satove iz kolekcije, za koju verujem da je odlicna, bar na onovu onog do sada vidjenog.
Galerije satova članova foruma
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Rus evo pusticu par slika
Evo Rus par slika sam postavio bice vise sutra ako vam se svidi
Od veceras vas clan,ime mi je Petar 37 god. ljubitelj sam satova i volim tacnost u svakom pogledu.Po zanimanju sam autolimar a hobi mi je rekreativni ribolov.Na sajtu sam svasta naucio i dalje ucim jer ovde ima od koga da se nauci svasta o satovima.
Aj i ja da se predstavim, ime mi je Veljko, imam 32 godine i veliki sam zaljubljenik u satove Po zanimanju sam web designer ali sam tim poslom prestao da se potpuno bavim negde 2009, i preorijentisao se na online poker,tako da je moje sadasnje zanimanje poker igrac takodje sam i osnivac najboljeg poker sajta i foruma kod nas (bez linka naravno )
Obozavam vodu, pa svoje slobodno vreme uglavnom provodim na njoj ili pored nje, veliki ljubitelj sporta, nautike i dobre zabave
Ovim putem bi zeleo da pohvalim ovaj odlican forum i zajednicu koja se ukuplja oko njega
Poslednja ispravka: VLADAN P (26.6.2013. u 2:12)
Dobro dosao veljko
Pozdrav svim clanovima foruma. Zovem se Jovica, iz Beograda sam od skoro sam registrovani clan a vec neko vreme pratim sajt i forum ali nisam bio registrovan. Moram da priznam da sam se skroz navuko na sajt jer ima mnogo toga da se nauci i procita.
Nisam neki strucnjak za satove ali jako cenim kvalitet, preciznost, zavrsnu obradu, dizajn, pa pokusavam sa ovom vasom kolekcijom informacija da nadjem neke svoje smernice.
Inace se bavim elektronikom, fotografijom i neznam ni ja vise cime, vise nisam siguran ni sta mi je hobi a sta profesija, stalno se nesto preklapa.
Toliko od mene za prvi put
@Petar ZR, @veljko62, @jovica40
Dobro došli na portal i forum!
Uživajte u druženju sa pravim ljubiteljima satova!
Pozz svima!
Momci, dobro nam došli
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Pozdrav svima, zovem se Goran,imam 18 godina, živim u Hrvatskoj(Mirkovci), kolekcionar sam Zippo upaljača(možete pogledati kolekciju tu na forumu, u topicu u ovom podforumu o benzinskim upaljačima), član sam hrvatskog Zippo kluba(Zippo Friends Croatia, koji ove godine slavi 5 godina postojanja, jedini službeni klub odobren od Zippo-a na Balkanu).. Bavim se taekwondo-om dugo godina, crni pojas 1. DAN, volim motore, gaming, itd... Nadam se da ću na ovome forumu nađi neke korisne informacije u vezi satova ali i da ću upoznati dobru ekipu...Uzivajte
Bookmarks sajtovi