Dobro nam došao!
Veliki pozz za tebe i uživaj u druženju sa članovima portala Svet Satova!
Dobro nam došao!
Veliki pozz za tebe i uživaj u druženju sa članovima portala Svet Satova!
Tek sam sada našao temu...
Kao što rekoh ja sam Dušan, 32 god... po zanimanju građevinski inženjer a u slobodno vreme kamenorezac.
Satove volim od malena, a ovde sam da bih nešto više naučio o njima.
Dobro nam došao! Uživaj u satovima i, kao što sam kažeš, uči po malo o njima. Pozz!
Aaa, divno je čuti da Svet Satova tako blagotvorno deluje! Pozz!
Pozdrav svima, evo i mene na nagovor Vlade.
Josip, iz Zagreba sam, 30god., satovi su mi uglavnom jedini hobi trenutno i uz familiju na to mi odlazi većina slobodnog vremena.
Vidim ima dosta ekipe sa portala satova i sa wusa pa pozdrav svima koje znam i onima koje ću tek upoznati.
Dobro dosao na forum!
Nadam se da ce ti se svideti forum i svakako dugom i kvalitetnom druzenju.
Kad budes imao vremena mozes da otvoris svoju galeriju satova.
Galerije satova članova foruma
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Dobrodošlica i sa moje strane! Veliki pozz i ugodan boravak na portalu i forumu!
joppu sam ugnjavio pitanjima za svoga Seagulla kad sam se odlucivao,i uvijek je bio spreman pomoci, a zadovoljstvo ga je citati i pratiti i drugdje, pa ne sumnjam da ce i ovaj forum s njim profitirati. Pozdrav i od mene!
Interesantna tema, aj i ja nesto da napisem...
Momak sam jos, od malena u kontaktu sa oruzjem (srecom samo sportski), ne secam se ni kad sam ga zavoleo, trenirao streljastvo, volim lov ( jos od dede ), Boga pitaj koliko sam stvari citao i proucavao o motorima (kao agregatima, ne samo motociklima), u globalu sve vezano za mehaniku. Isto tako se od malena sluzim alatima, tako da znam neke fazone... Muziku volim takodje, kao i muzicku opremu, iako se ne bavim time posebno. Kompjutere poznajem solidno, hardver barem. Svestran sam prilicno, gledam tesku industrijsku masineriju, kao i nuklearnu fiziku
Od sportova obicno sam na golu kad se igra mali fudbal, ili centar za basket sa svojih 205 cm Volim da odgledam bilo koji motosport, fudbal naravno (Mia San Bayern), boks obavezno a san mi je da se zaposlim u Mahleu, F1 ili bilo cime vezanom za brzinu i trke
Istoriju volim od Drugog Svetskog Rata pa nadalje, o WWII znam podosta. Jezici mi super idu uglavnom, ponekad se majem oko nemackog.
Bookmarks sajtovi