po imenu sam provalio da se majes oko nemackog, kad vidim himmelstrider setim se jedne remarkove knjige 'Der Himmel kennt keine Gunstlinge' ili nebo nema miljenike
po imenu sam provalio da se majes oko nemackog, kad vidim himmelstrider setim se jedne remarkove knjige 'Der Himmel kennt keine Gunstlinge' ili nebo nema miljenike
Nekako nikad nemam vremena da se ozbiljnije posvetim tome... Jezik kao jezik volim, iako ga neki karakterisu kao odvratan. No dobro, mlad sam jos
evo i ja da se predstavim .zovem se rale imam 35 god iz smedereva sam ozenjen imam dva sina po 9 god.zanimanje penzioner(svez) volim automobile motore,pse,satove i sve sto vole mladi.satove nosim od osnovne skole ali nisam pridavao bas neki znacaj do nekog vremena dok nije uhvatilo maha.za sada toliko.
Zdravo svima,
Zovem se Stefan, 39 godina , dipl.inž. elektrotehnike iz Skopja.
Za divno čudo u ova vremena, radim na struci projektantsko -inžinjering firma za trafostanice, dalekovode i visokonaponske instalacije. ( jedan od vlasnika firme)
Oženjen , dvoje dece ( 9 i 2 godina) . Puno vremena za hobi nema, igrao sam aktivno tenis ( od svoje 7 godine) i sad ga igram naravno amaterski, minimum 2 puta u sedmici. Zavisi od vremenskih uslova, ali od marta meseca pa do sredine novembra tenis igram na otvorenom ( šljaka) . U zimi ponekad fudbal .....
Pasionirani ljubitelj avijacije ( civilne) , i od skoro satova.
Pratim forum već neko vreme , ali u zadnjim sedmicama uhvatio sam sebe kako ljudima pocinjem da gledam u satove.
Dobro dosao na forum!
Ukoliko vec imas neki sat, mozes ih podeliti sa nama recimo u ovoj temi Fotografije satova iz vase kolekcije!
ili da napravis galeriju ovde http://www.svetsatova.com/forum/f121/ ukoliko ih imas vise.
Poslednja ispravka: RUS (4.10.2013. u 18:27)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ako si poceo da gledas ko sta nosi vec imas virus,pazi se da ne preraste u bolest koji ovde hara...Dobro dosao
next year at this time I'll be a millionaire
@RUS, hvala..... Sat imam, ali baš i nije za pokazivanje . Swatch Irony chrono 1998 , kupljen negde sredinom 1999 kao poklon od moje tadašnje devojke ( današnje supruge) za diplomiranje. Još tada sam hteo da dodam neki novac i uzmem Tissot ( jako se lepo sećam i cene Swatch je koštao 7.000,00 mkd a Tissot 17.000,00 . ) ali nisam hteo da to napravim, to ne bi bio samo njen poklon.
Imam i Swatch Irony isto mislim da je prva serija uopste koja je izašla kao Irony, upravo je pored mene -1995 .
@ milan zmaj - Hm, baš sam se juče na jednom sastanku uhvatio sebe da to radim. Dobar izbor gospodina koji je sedeo pored
mene , imao je plavi Longines. Kasnije sam pronašao sat na internetu, radi se o :
Poslednja ispravka: Ocean (4.10.2013. u 20:18)
Poslednja ispravka: Neša (4.10.2013. u 20:23)
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Stefane, dobro nam došao na portal i forum! Nadam se da ćeš sa nama uživati u druženju i satovima. Pozz!
Stefane ne brini se... ja sam pre neki dan kupio prvi sat zapravo (vec razmisljam o drugom xD). Uglavnom se ovde zezamo, pitamo neke sitnice i ucim oko satova sta i kako
Bookmarks sajtovi