Hvala svima na dobrodoslici, svi ste vrlo prijatni i ljubazni.
Hvala svima na dobrodoslici, svi ste vrlo prijatni i ljubazni.
Dobro došli svi..uzivajte
next year at this time I'll be a millionaire
Cekaj,mora neko da bude i JovankaBog da joj dusu prosti.....
pozdrav. Živim u ZG, inače rodom iz Iloka, 30+ godina, sretno oženjen, radim u knjižari, na forum sam došao preko drugog foruma, par satova u kolekciji, nadam se ugodnom druženju. pozdrav svima
sin.er - dobro nam dosao! Nadam se dugom druzenju a i satove si predstavio na pravom mestu
Poslednja ispravka: vladas (20.1.2014. u 10:55)
No time to lose
Pozdrav za ekipu iz Sarajeva.Red je da kazem nesto o sebi.Imam 48 godina ljubitelj sam automobila i satova.Na forum me privukao izuzetno visok nivo komunikacije,uvazavanje clanova medusobno,spremnost da se pomogne i uputi onaj kome je potrebno.Preumoran sam od primitivizma,nacionalizma,patriotizma,ljudske gluposti,prodavaca magle i svakojakih desperadosa.Volim sve ljude dobre volje,nadam se da sam medu njima ovde,zelim sve da ih pozdravim imam malu kolekciju satova pa cu ih i predstaviti kad nadem vremena.U nadi da vas nisam puno udavio svima jedan veliki pozdrav.
BANDIDO - dobro nam dosao! Nisi svakako pogresio, nadam se dugom i ugodnom druzenju. Svakako predstavi svoju kolekciju ovde: Galerije satova članova foruma.
No time to lose
Dobro dosao Bandido, druze iz najlepseg grada nekadasnje nam!
Dobrodošlica i sa moje strane! Uživaj u društvu pravih ljubitelja satova! Pozz!
Bookmarks sajtovi