Hvala skydrummer na lepim rečima jer od protoka vremena se niko nije izlečio. A zamislite tek nevaspitanje tih "tik-tak bezobraznika" koji to verifijuju i stalno nam stavljaju do znanja.
Hvala skydrummer na lepim rečima jer od protoka vremena se niko nije izlečio. A zamislite tek nevaspitanje tih "tik-tak bezobraznika" koji to verifijuju i stalno nam stavljaju do znanja.
Dobrodoslica i sa moje strane, nadam se da cemo uskoro vidjeti kolekciju, pravih zaljubljenika nikad dosta
Ac Milan, il club piu titolato al mondo
Vuksane, dobro dosao na forum!
Kad budes imao vremena, mozes da otvoris svoju galeriju satova i da nam predstavis svoju kolekciju.
Galerije satova članova foruma
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala Darko za dobrodošlicu.
Kada je reč o zaljubljenicima i ljubavi parafraziraću velikog Duška Radovića koji je rekao da "ko ume da voli u životu ne bi trebao ništa drugo da radi". Ako volite satove, negujte tu ljubav jer se vraća svakog trenutka kada pogledate koliko je sati.
Hvala za dobrodošlicu. Jedno vreme ću studiozno iščitavati teme da bih video na koji način najzanimljivije predstaviti ono što ima da se "kaže i pokaže".
Poslednja ispravka: RUS (20.2.2014. u 20:36) Razlog: Spojene poruke
Pozz
Nov sam ovde pa da se i ja predstavim
Veliki zaljubljenik u satove pre svega
Inace radim u jednoj nemackoj firmi u kontroli kvaliteta,jos malo pa ozenjen,ex sportista hahahah al bas ex
Mimo posla muckarim sa kolima,uvoz,dovoz itd i nema zemlje gde nisam stao u neku radnju da gledam satove koje imaju
i da gledam cene...
Dobro došao.
Imaš interesantno zanimanje.
Hvala lepo,pratim sajt vec neko vreme ali sam se tek sad odlucio da se registrujem,bolje ikad nego nikad
Pozz
Evo da se i ja predstavim. Zovem se Saša, imam 35 godina i radim kao elektrotehničar. Zaljubljenik sam u satove odavno, a čini mi se još veći od kada sam član vašeg foruma. Toliko za početak. Pozdrav!
Zdravo Saša, dobro nam došao na portal i forum! S obzirom da je ovo tek tvoj prvi post, kažem dobrodošao! Nadam se da će biti još mnogo postova, a i satova u tvojoj kolekciji.
Pozz!
Hvala na dobrodošlici. Jeste prvi post,ali već duže vreme pratim forum i čitam članke (učim). Hvala na lepim željama. Pozdrav!
Bookmarks sajtovi