Lakse mi je da rast. i skl. automatik i to zenski nego da se ovde snadjem.Salim se,svaki je pocetak tezak,kao i sa satovima,samo da naucim da ubacujem slike,ali za sada morace neko drugi.Imam veliki broj satova,koji su u kutijama za obucu,za sada,ali je sve uredno i cisto.Kutije su za brojeve 44,45.Jedna kut. je sa rucnim sat.,ispravnim,neispr.,u delovima,puna.Svi moguci modeli ,velicine,ima i stoperica,gde je jedna specificna,malo veca,brojcanik izbrisan.One su neispr.,osovina.Druga kut. sa budilnicima,ali manjih,kao slava.Ima i nekih spec.modela. Treca sa velikim budil..ali mi oni nisu zanimljivi.Imam i jedan zidni,kukavica,ali nema tegove.Ijedan takav u delovima.Plus tahografi,ispravni,iko zna sta jos.Jedno vreme sam bio pretpl. na casopis Satovi,oko 10ak brojeva.Razlog svemu ovome je sto sam pre izv. vremena,na buvljaku,naleteo na knjigu J.Ivankovica Urarski pr.,i to drugo izdanje 1978g.,prosireno.Trazeno 200 din.,a ja je uzeo za 150.Da je znao sta prod. mogao je da me bukvalno odere.Ja to ukuc. na internet,i pronadjem ovaj sajt.Trenutno kod sebe imam te budil.i jedan avionski sat,specijalan.To cu da uslikam i da nekako ubacim slike,ako pogresim,Vi to prebacite gde treba.
Bookmarks sajtovi