Latinica uvek osim na pismenima iz srpskog. Nije da je ja nesto volim, nego mi je prosto upotrebljivija i brza za pisanje (u stampanoj verziji). Uz to, vremenom su svi casopisi, svi sajtovi i titlovi otisli na latinicu, ovo je samo logican nastavak.
Latinica uvek osim na pismenima iz srpskog. Nije da je ja nesto volim, nego mi je prosto upotrebljivija i brza za pisanje (u stampanoj verziji). Uz to, vremenom su svi casopisi, svi sajtovi i titlovi otisli na latinicu, ovo je samo logican nastavak.
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Drago mi je da se došlo do zaključka da upotreba ćirilice na forumu nije nikakav problem.
Srdačno pozdravljam sve članove. Moje ime je Kruno (Nokru). Novi sam član. Dolazim iz Karlovca.Bavim se sakupljanjem satova i ponekog komada oružja, odnosno militarije.
Poslednja ispravka: VLADAN P (25.7.2014. u 17:48)
dobro došao na forum sugrađanine
CUBUS ORIENT CASIO ROMANSON SEIKO PULSAR LORUS
MEEX KENNETH COLE MAREA POLICE
Nokru
Dobrodošao iz lepog grada na tri reke!
Primetićeš da sam iz tvog posta izbacio jedan deo koji bi mogao da prođe kao nedozvoljena reklama.
Ako poželiš da svoje satove prodaješ u Srbiji mogu ti preporučiti Polovni satovi | Svet Satova
Nadam se lepom druženju.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane, Vladane pa ti mi isuši dvije rijeke i to jednu meni najdražu (PIVSKU)
Poslednja ispravka: VLADAN P (25.7.2014. u 18:36)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
PIVSKU potraži 22.08 i teče sve do 31.08 - Karlovački dani pive
Kucao sam ''EDIT'' u isto vreme kad i ti tvoj post.
Treba mi malo vremena...ali ukapiram ja
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Kruno, dobro nam došao. Jedva čekam slike satova
No time to lose
Bookmarks sajtovi