Samo napred, Aleksandre!
Ljudi koji su uspešni počinjali su u tim godinama. Iskreno ti želim mnogo uspeha
Samo napred, Aleksandre!
Ljudi koji su uspešni počinjali su u tim godinama. Iskreno ti želim mnogo uspeha
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala svima puno!
Obzirom da sam se vec oglasio u jednoj od tema, red bi bio i da se predstavim clanovima.
Marko, 30 godina, jos malo pa farmaceut (pod stare dane sam se vratio na knjigu i sada imam 2 ispita do kraja )
Ljubitelj sam motora, clan moto-kluba Wild Mangulice, sviram gitaru vise od 20 godina, frontmen sam nepostojeceg pank-rock sastava po imenu Grupa Gradjana i akvaristikom se bavim 9 godina. Pored ovoga, voleo bih jos i da se oprobam u ronjenju, ali kako je to prilicno skup hobi (iskreno, nista skuplji od gore pobrojanih), to ce jos malo da saceka. Sto bi rekao jedan moj drugar: "Dobro je da imas vremena da zivis od toliko hobija."
Na forum sam dosao sasvim slucajno, kada sam se zainteresovao za Vostokove Amfibije i kada sam iskopao par satova koji su ostali kao uspomene od deeda.
Iskreno, maksimalno cu se truditi da se ne zarazim hronometrijom i satovima, jer mi samo jos to fali.
samo daj, samo daj....mislim na ono o "zarazi"
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Goblin
Ako se ovde zadržiš-ništa od ronjenja.
Ali...šta te briga.
Nesumljivo ćeš imati dobar ronilački sat sa kojim bi mogao da roniš da nisi potrošio pare na sat.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobro nam dosao! Mada. moram ti reci da se ne brineš za satitis. Nije to "strasna" bolest, dobro se svi mi "bolesnici" drzimo svo ovo vreme... Bez brige pisi po forumu i uzivaj...
Pozdravljam sve prisutne na svetu satova , Ljuban 34 godine , ljubitelj dobrih , lepih i kvalitetnih satova.
Ljubane, dobro nam došao! Na pravom si mestu .
No time to lose
hvala, ne mogu da omanem.
Dobro došao Ljubane.
Biće ti ovdje ok.
Bookmarks sajtovi