Jao sto me je sramota... Salim se. Pozdrav svima, od verovatno najmladjeg clana ovog foruma. Ja sam Nikola, 97. godiste (17 godina), iz Nisa sam. Trenutno sam treca godina srednje skole (jos godinu dana pa nadam se fax neki). Trenutno se bavim grafickim dizajnom i post-produkcijom fotografije (retouching, compositing i grading - ko zna, zna), tj. ne trenutno, evo ulazimo u 5 godinu i ne planiram da stanem ni jednog trenutka, niti sam planirao ikad da odustanem od toga, do sada sam imao 2-3 ozbiljna posla, prvi je bio sa nasim brendom Legend, bile su dizajnirane neke majice sa dugim rukavima, a drugi je bio partnerstvo sa firmom Majica Kakvu 'oces, koji, ja se nadam idalje da traje. Ne volim da planiram nista za ubuduce, ali nadam se da cu uzeti neki DSLR aparat, da prosirim svoju pricu, jer stvarno imam iskustva, kako post-produkcija odnosno obrada fotografija, tako i sa aparatima, a i nadam se da cu upisati Fotografiju i Graficki dizajn cim zavrsim skolu. Inace, volim mnogo da se druzim, a volim i da popijem malo. Interesujem se za satove, naocare, parfeme i odecu, takodje me malo zanimaju i mobilni telefoni i tehnologija, volim i oruzje (ali samo kao ukrase). To je to od mene ljudi, upoznacemo se bolje kroz postove, nadam se, za sad sam o forumu stekao veoma lep i prijatan utisak. Ako nekog zanimaju moji radovi moze da pogleda na:
https://www.behance.net/NeuSdesignsfotos
Bookmarks sajtovi