Dobro dosao!Verujem da ces se uklopiti uz kolegu MMaria
Dobro dosao!Verujem da ces se uklopiti uz kolegu MMaria
Dobro dosao...odbojkasice svi volimo da gledamo
Dogac, jedan, dobro došli.
Pozdrav,
Čitam vas već neko vreme, i moram da priznam da ste super forum. Drago mi je da postoje ljudi koji su spremni da pomognu drugima. Moje iskustvo sa satovima nije naročito bogato, ni približno kao kod nekih od vas, ali sve me više zanima ova priča, i raduje me učenje.
I dalje sam student, doduše, privodim kraju studije, pa se nadam nekom posliću, trebao bi se naći koji dinar za neki lep sat. Ljubitelj sam automobila, motora, ribolova, lepih žena. Duže vreme su mi velika opsesija bili parfemi.
Pošto nemam neko znanje u pogledu stručnih tema, za početak planiram da se držim off'a, sa možda ponekom temom.
Još jednom pozdrav za sve!
interlude1
Dobro ti nama došao!
Uživaj.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Dobrodosao mladi kolega
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Iako sad duze registrovan videh da se nisam predstavio.
Zovem se Milos i po zanimanju sam geodeta. Volim satove, automobile, putovanja i moj posao :-)
Neki poseban hobi i nemam, osim mozda teretane i interesovanja za AutoCad. Poceo sam da skupljam satove i imam kolekciju casopisa AutoBild (svi brojevi).
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Milose, slobodno se ukljici fotkama, predstavi svoju kolekciju....(i 2 sata su kolekcija)....a i raspisi se malo....imamo bas,bas dosta dobrih tema....citaj, pisi, komentarisi...
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Pratim ja redovno forum, a ukljucim se kada ima potrebe.
It's very simple. Scissors cuts paper, paper covers rock, rock crushes lizard, lizard poisons Spock, Spock smashes scissors, scissors decapitates lizard, lizard eats paper, paper disproves Spock, Spock vaporizes rock, and—as it always has—rock crushes scissors.
Поздрав, и ја вас читам дуже време, јако сте добар и квалитетан форум.
Ја сам Никола, још увек студирам, а поред сатова волим још спорт, књиге и филмове. Жене и аутомобили ме такође страшно привлаче.
Нажалост нисам открио ваш сајт и форум пре куповине свог првог сата (Fossil ch-2656). Драго ми је што људима који планирају куповину и улазак у свет сатова отварате очи, сатови су само један од доказа колико наша околина има погрешан систем вредности.
Тренутно имам 4 сата, по броју то јесте колекција, али још увек је веома скромна па нећу журити са представљањем.
Bookmarks sajtovi