Ovakve teme me nekako uvek podsete na scene u filmovima kad su sastanci Anonimnih Alkoholičara i sl.
Zdravo, ja sam Ivan, i ja sam satoholičar
Na forum sam dospeo jer me je muka naterala. Supruga je rešila da mi pokloni sat ali da ja izaberem, što joj je bila jedna od najvećih grešaka u životu (pored one da je pred matičarem rekla DA). Od tada (a ima već par meseci) ne prođe dan da ne spomenem sat, a svaki odlazak u šetnju ili u neki tržni centar znači da će bar pola sata da razgleda satove (doduše, spram ostalih nekoliko sati koje ja provedem razgledajući druge stvari, to i nije tako strašno).
Satove volim, ali ne tako da bi ih skupljao. Kad nešto takvo kupim, nosim dokle god je moguće jer se uglavnom vezujem za takve stvari (i dan danas kad moram da oujem cipele nosim Dr Martin's kupljene za veliku maturu, a to je bilo pre skoro 15 godina).
U Novi Sad sam došao kad sam upisao fakultet, i tu ostao. Ona lakat krivina u Irigu je bila presudna da se ne vratim u Srem.
Ako nekom treba pomoć iz oblasti građevinarstva, tu sam dobar.
Od hobija bih izdvojio, knjige, muziku, fotografiju i Hi-Fi. Za ovo poslednje do sada nisam imao baš puno mogućnostu, ali će ubudućnosti sigurno biti.
Nekad aktivno trenirao judo i košarku, a sad samo povremeno igram basket sa kolegama, a judo koristim kad padam sa bicikla (dva puta mi je treniranje judo-a spaslo život zbog pada pri brzini od oko 50km/h)
Takođe sam pasionirani posetilac rock, metal i pank-rock svirki i koncerata, ali od kako je pre dve godine došao prvi, a u maju ove i drugi bandit u porodicu, supruga i ja slušamo uglavnom njihovo "pevanje". Kad malo porastu, babe će da ih čuvaju a mi opet odosmo da divljamo.
Eto, toliko. Čini mi se da sam oborio rekord u dužini predstavljanja.
Bookmarks sajtovi