off topic
Pa neće biti prvi, tu titulu je druga osoba uzela... ali eto, u duhu tradicije možemo da učinimo uslugu pa da postane
Prvi forumaš Sveta Satova koji je najbrže poslan na hlađenje
off topic
Pa neće biti prvi, tu titulu je druga osoba uzela... ali eto, u duhu tradicije možemo da učinimo uslugu pa da postane
Prvi forumaš Sveta Satova koji je najbrže poslan na hlađenje
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
eh kad cu da dozivim da se banuje neiki samodeklarisani zmaj.... lako je banovati...treba strepljenja i zivaca da se taj clan izgubljena ovca hahaha vrati svome stadu...sto kaze jedan poznati pisac ne znam koji ali ...ne znam koji...
next year at this time I'll be a millionaire
Evo da i ja zvanično pozdravim članove omegasea i vranu.
off topic
Što se tiče "pomračenja" određenih članova,paaa........mislim da je dragon sve rekao!
Milane - nema tih živaca koji bi dočekali da se ti vratiš u normalu !
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Pozdrav Vrana, dobro nam došao!
Ovako toplu i srdačnu dobrodošlicu još nigdje nisam doživio.
Puni ste ljubavi.
Dragone hvala na dobrodošlici.
Sada bi mogli i koju sliku puknut.
Mislio sam započeti sa velikim cicama ali pošto to ovdje podlježe cenzuri vladajućih a koje još nisam upoznao u cijelosti, morati ću započeti sa opisom kojeg sata iz moje preskromne kolekcije.
Sigurno ne želite slike velikih cica?
Bookmarks sajtovi