Tzuta, dobro došao.
Tzuta, dobro došao.
Evo da i ja izađem uslovno iz anonimnosti i da se nakon dugog vremena zvanično predstavim.
Trebalo je to odavno da uradim pa vam stoga dugujem jedno veliko SORRY.
Ime mi je Srđan, godište 69-to. Iz Beograda sam i po zanimanju sam diplomirani mašinski inženjer.
Hobiji su mi se uglavnom razvijali iz velike ljubavi prema tehnici. Još kao osnovac i srednjoškolac sam se bavio modeliranjem automobila kroz školsku sekciju iz tehničkog obrazovanja, i uporedno uspešno učestvovao na mnogim takmičenjima.
Od tog perioda datira moja strast prema automobilima, satovima kao i ostalim čudima tehnike. Osim ovoga, volim fotografiju, dobra štiva i muziku, što se iz mojih postova na forumu da i naslutiti.
Dobar deo svog slobodnog vremena u mladosti sam upotpunjavao i sportom, naročito košarkom i streljaštvom. Nažalost zbog poslovnih i porodičnih obaveza, sport sam sveo na blagu rekreaciju i boravak u prirodi.
Po završetku studija zaposlio sam se u jednom tadašnjem društvenom preduzeću, tamo ostvario sedam godina karijere u branši, i nakon njegovog stečaja odlučio da uplovim u vode privatnog preduzetništva.
Osnovao sam sopstvenu firmu i promenio za 16 godina dve delatnosti u okviru iste.
U početku sam se bavio trgovinom tehničkom robom i auto delovima, a poslednjih 10 godina izradom svih vrsta reklama i poslovnog obeležavanja po sistemu ključ u ruke.
Zadnje dve godine funkcionišem poslovno na relaciji Srbija-Nemačka sa namerom da tamo nađem trajni radni angažman.
U moru društvenih mreža i kojekakvih foruma, „Svet satova“ sam prepoznao kao mesto koje emituje dobre vibracije i gde vlada korektna i drugarska atmosfera, te odlučih da se aktivnije uključim i češće participiram u raznim interesantnim temama.
Poseban kvalitet ovog foruma je i to što na njemu učestvuju mnogobrojni članovi sa svih prostora ex Juge a i šire, i što se u svako doba može dobiti koristan savet I saznati nešto interesantno i novo iz oblasti, nama svima ovde omiljene Horologije.
Toliko za sada o meni, nadam se i na dalje lepom druženju ovde na forumu.
Verujem da ću u budućnosti imati priliku i da se lično i bolje upoznam sa vama na nekom zajedničkom okupljanju.
Do tada veliki pozdrav svima.
Pozdrav svima,
Posle kraceg razgledanja foruma odlucio sam da se registrujem. Vidim ima dosta kvalitetnih postova i tema za pocetnike.
Zovem se Igor i iz Panceva sam. 88 sam godiste, iza sebe imam zavrsene diplomske studije na masinskom fakultetu u Beogradu.
Trenutno se bavim QA testiranjem, zaposlen za firmu koja je procesor za banke.
Nisam totalni zaludjenik u satove, i vise sam samo ljubitelj i volim da citam / razgledam. Trenutno sam vlasnik modela iz Hanowa, Tissot i Doxa marki. Rucni sat nosim svakodnevno.
Kao glavni hobi mi je pre svega sklapanje, farbanje i igra sa minijaturama warhammer, citanje stripova i generalno PC hardware.
Vidimo i kuckamo se na forumu,
Igor
Pozdrav svima
Trebao si pricekati jos koju godinu, Nenade, a ne ovako, odmah.
Salim se, druze! Pozdrav i tebi!
Poslednja ispravka: arch_m (5.9.2016. u 13:05)
Он сказал: "Поехали!"
Pozdrav svima, dr Predrag Zumbalo, zvanicni psihijatar ovog foruma, uza specijalizacija Satitis
Pozdrav drugari idobro dosli
Ko hoce nadje nacin, a ko nece nadje izgovor
Veliki pozdrav iz Sarajeva raji sa portala svetsatova. Godinama sam ljubitelj satova, a unazad 5-6 godina sam počeo širiti kolekciju u svom vlasništvu. Zasad samo satovi do 400 e, ali bitno da mi se svi jako dopadaju.
Budući da sam novi, zasad samo iščitavam forum, učim od iskusnijih, a tek onda postam.
Dobrodošao!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
ginkocel Dobro dosao !!! I uzivaj u citanju a posle...znas vec...ma da pazi to je teska bolest...ja sam ozdravio ali..m
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi