ginkocel, dobro nam došao!
ginkocel, dobro nam došao!
No time to lose
Evo, posle 4 i po godine, doduše ne baš konstantne aktivnosti, da se i ja upristojim i predstavim. Zovem se Nebojša (Nele), imam 39 godina, oženjen sam i imam dve ćerke od 3 i 6 godina. Iz Beograda sam, ali već dugo sam u inostranstvu, poslednjih 6 godina živim u Ljubljani. Inače sam po zanimanju lekar, radim klinička ispitivanja za određene tipove diagnostičke opreme. Malo sam se smorio od medEcine, rado bih radio nešto drugo, možda gradio napredne i moderne kuće, možda i nešto sa satovima, zašto da ne...
U svet satova sam ušao pre nekih 5 godina, imao sam i ranije upade, ali sam uspevao da se iščupam, sad je kasno za mene... :-) Osim satova, hobi mi je i tenis.
Kolekcija mi nije nešto, a i krajnje je vreme da je predstavim što ću učiniti uskoro. Stalno nešto njuškam, gledam, ali retko kupim. A spadam u onu grupu kolekcionara kojima je "lov važniji od lovine" pa kad sam god nešto kupio odmah mi je bila želja da tražim nešto novo. :-)
Kako bilo, ovaj sjajni forum mi je učvrstio zavisnost i tu sam sada svaki dan i tako će i ostati.
Veliki pozdrav svima!
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
..E neka si ti nama napisao....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Uzivaj zajedno sa nama na ovom divnom mestu.
Ne treba goreti u zelji, s'vremenom sve ce doci...
Ne mogu da ti napisem dobro dosao kad si vec duze vreme tu. Onda zelim ti neki veliki ulov za tvoju ruku! I mozda se budemo i druzili tamo ako izguram da mi se zena zaposli tu u istoj bransi kao ti. )
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Pozdrav od novog člana! Ja sam Mario iz Zagreba, po struci sam inženjer radiologije i zaposlen sam u bolnici u Zagrebu na odjelu radiologije.
Imam 26 godina, zaljubljenik u dobru glazbu pa sam i zbog toga strastveni kolekcionar cd-a ili diskova, kako hoćete. Volim novu tehnologiju iako mi je draža stara jer mi je stari strojar i od malih nogu sam na pola u tome iako me najviše zanima fina mehanika pa vjerojatno otuda ljubav prema satovima. Još jedna od mojih strasti su automobili, a najviše vozni parkovi Jugoslavije, posebice Zagreba iz perioda 70ih pa čak i do kraja 90ih. Nove automobile ne volim jer se gubi smisao vozača i imam veliki strah da će za mog života vozač kao takav biti potpuno bespotreban. Imam čudan hobi slikanja starih zagrebakih tablica u periodu od 93. do otprilike početka 96., a najzanimljivije su mi one najstarije sa 3 broja i 1 slovom jer su vrlo brzo potrošene i vrlo su rijetke. Za informaciju, sada smo na 4 broja i slovima GD.
U slobodno vrijeme sviram bubanj i volim pročitati dobro štivo, bio to članak, nečiji tok misli ili knjiga.
Volim i forume, kvalitetne i argumentirane rasprave i kvalitetno društvo.
Eto, za sada toliko o meni, nadam se dobro provedenom vremenu na ovom forumu!
Katramaniac, dobro došao na forum!
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Ja sam po profesiji veterinar, 20 godina radim u svojoj ambulanti, a kad nisam sa zivotinjama,priločno uspešno se bavim slikanjem... a stalno blejim u satove.
Ooo veterinar ...jesi li iz Bg ili
...i dobro dosao (sad videh Cuprija) no dobro
Dobro bi nam dosao veterinar koji voli satove. Za neki savet i vezi ljubimaca !!!
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala, a pomoć, naravno, u svako doba.
Bookmarks sajtovi