Zdravo Vrana! Pridrtuzujem se dobrodoslici .
Mozda je ipak bolje da pocnes sa satovima ?
Zdravo Vrana! Pridrtuzujem se dobrodoslici .
Mozda je ipak bolje da pocnes sa satovima ?
No time to lose
Pošto sam nov na forumu, a ne postoji posebna rubrika za predstavljanje članova (makar je ja ne primjetih) da kažem par riječi o sebi...
Ime vidite u avataru . Iz Podgorice sam obožavam motore i satove, juče sam kupio Omegu i to je 12-i sat u mojoj kolekciji. Motor imam samo jedan ... Zdravlje služi, žena sluša...Lesi se još nije vratio kući, baba je senilna...i td...
Zdravo Jovane i dobrodosao na forum!
Ideja ti je jako dobra, a posto i mi razmisljamo o slicnoj temi, moguce je da ovo preraste i u nesto drugaciju pricu . Svakako ocekujemo prikaz tvoje kolekcije i slike satova.
Jos jednom - dobrodosao i pozdrav,
Vlada
No time to lose
Preseljeno u odgovarajuću temu. Imamo je samo je zapostavljena. Sada ide u "sticky".
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
i bas pocnes sa Omegom..bas dobro krenuo
hahahahaha
next year at this time I'll be a millionaire
Ja sam Zeljko inace zaljubljen u sve sto ima tockove jos od malena ,idem na break dance (ali ne redovno) srednjoskolac sam ,upisao sam elek.tehnicar racunara 4 god ,volim jos i da pecam itd itd .Kratko i jasno DD xaxaxa
ja se zovem cedo veljovic. 80to godiste sam iz bga. bavim se obezbedjenjem. student sam defektologije u pokusaju . obozav automobile i motore. volim brza kola....camce i slicno. od skora se interesujem za satove. ceo zovim se bavim nekim sportom mada u poslednje vreme nemam volje za treniranjem .
volim muziku 80ih. filmove. a najvise brzu voznju kako kolima tako i motorom. mada me je kriza natera da prodam motor
Poslednja ispravka: sima hrabri (10.6.2011. u 13:07) Razlog: spojene uzastopne poruke istog autora
Katarina, student ekonomije... Kad mi se nesto svidi, odem i kupim i onda to nosim dok ne umre na mojim rukama. A jos mi nista nije umrlo :-D Inace, zaludjenik sam za knjige.
Feel alive
Katarina molim te provokativne slike sklanjaj...a inace ja imam najbolji sat i ono..sve naj naj
I zaboravih da i ja volim dosta da citam prozu sto ce jedan clan i da potvrdi ..
Poslednja ispravka: milan zmaj (4.9.2011. u 0:09)
next year at this time I'll be a millionaire
^
E,stvarno si kralj,car i sve naj,naj...
Bookmarks sajtovi