Dobrodošao
Sent from my Nokia 6.1 using Tapatalk
Dobrodošao
Zlajo
Dobro nam došao!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
red je da se i ja predstavim,clan sam od maja,posto sam i ja pokretao neke teme pa da znate.Zovem se Srdjan,imam 32 godine i neozenjen sam,rodjen sam u Beogradu i zivim u Zemunu,zavrsio sam Saobracajno-tehnicku skolu u Zemunu,tehnicar drumskog transporta.Onda sam radio 7,8 godina na poslovima ddd-dezinfekcija,dezinsekcija,deratizacija.Posle toga sam studirao godinu dana i napustio.Kasnije sam malo putovao po Evropi,sada pomazem rodjaki neke poslove oko estrade,muzike itd.Satove sam zavoleo kao dete ali se ne razumem bas najbolje,sada polako ucim.Volim ruske satove,voleo bih da nabavim neki holandski,volim i Y.Nardin ali njega nemam.Zanima me filosofija,knjizevnost,ona koja se bavi zivotom,postojanjem,bicem,ontologija,ontika...egzi stencija,esencija.Volim sport,fudbal,kosarku,nfl,ski skokove i igram sah.Volim putovanja,zelja mi je da odem na Farska Ostrva,okean,ovce,mir,fudbal,i na Sahalin.Kao sto sam u jednoj temi rekao skupljam stare stvari i numizmatiku,i nameravam da prosirim hobi sa jednim malim detektorom,naravno u granicama zakona,novcici i sl.Nameravam da buduce vreme provedem na planini gde imam vikendicu.Poezija me zanima narocito ruska,Simonov,Puskin,Ljermontov,Jesenjin,jednom su me pogodili u srce.Najvise od pisaca i filosofa volim Dostojevskog,promenio mi je zivot i jos uvek ga menja.Pozdrav za sve vas i pohvala za forum...
Ne živi čovek samo o hlebu...
Moje ime je Cassandra...
Volim pisati...
Aj piši onda nešto da vidimo kojim stilom raspolažeš !!!
Omega rules !!!
Au kako mi je promakla ova tema Pa da kazem koju rec o sebi, za one koji me ne poznaju. Vladimir Pejakovic, rodom iz Markovca kod Velike Plane (pozdrav za Zagora), 40 godina, masinac po struci, diplomirao u Kragujevcu, doktorirao u Ljubljani, a nakon nomadskog zivota u Sloveniji i Spaniji, skrasio se u Austriji. Satove volim da skupljam, proucavam, pomalo popravljam dzepne (rucne se jos uvek ne usudjujem). Ovim sam se zarazio, ima dve godine, a preferiram svajcarske i sovjetske satove. Pored horologije, volim da citam, igram basket, ribolov i kuvanje .....
.... toliko od mene
Pozdrav za članove foruma Zovem se Attila imam 40 godina sat nosim odkad mi se pojavili brkovi I brada, uglavnom Casio satovi su mi bili u kolekciji a u zadnje vreme razmišljam da kupim neke premium satove ili kako da ih zovem pa sve u svemu online razgledavao sve I svašta tako naleteo I na ovaj forum. Pa rekao ae da se učlanim pa da I nešto naučim uzput Pozdrav
Sent from my G3221 using Tapatalk
Dobrodošao
Dobrodošlica i od mene!
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Bookmarks sajtovi