Attila dobro došao na forum.
Attila dobro došao na forum.
Pozdrav drugari,
Vidim da se nisam predstavio jos uvek.
Zovem se Bojan, zivim u Kragujevcu, bavim se pripremom za flexo stampu i radim u jednoj sjajnoj firmi u Gornjem Milanovcu. Zbog politike same firme, necu je imenovati.
Interesovanja su mi uglavnom vezana za razlicite tehnike stampe i graficke dorade, color management, samu pripremu i slicno.
Od hobija akvaristika, medjutim kako sam otac jednog dvogodisnjaka, akvarijum je morao biti uklonjen do daljnjeg.
Pozdrav i may the force be with You!
Pošto nisam pronašao odgovarajuću temu sa predstavljanjem novih članova rešio sam da ovde napišem par reči. Forum pratim već izvesno vreme kao "ilegalac" i sada reših da izađem iz tame
Prvo želim da izrazim svoje zadovoljstvo ovim forumom jer na njemu postoje članovi sa izvanrednim znanjem i iskustvom koje nesebično dele!!!
Zovem se Zoran i po zanimanju sam dipl.ing. mašinstva. Živim i radim u Beogradu.
Neko bi rekao da mi zanimanje određuje zainteresovanost za satove od malih nogu, ali u mom slučaju to nije tako. Do svog 50.-tog rođendana uopšte nisam nosio sat jer sam nekako uvek znao koliko je sati . Na svu moju sreću otkrio sam ovaj divan hobi i sada ne prođe ni jedan dan bez sata na ruci!
Samo da Vas sve pozdravim i kada uhvatim malo vremena predstaviću svoju skromnu kolekciju.
Dobro nam došao !
(prebačen si u odgovarajuću temu)
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Hvala na dobrodošlici!
Stomatolog sam.Hobi mi je muzika.Slušam različite žanrove.Volim da na muzičkim HI-fi sistemima ponešto sam ili udruženim snagama sa znalcima nešto kreativno odradim, unapredim sistem ...itd.
Dobrodošlica !
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Cade, Ivane, dobro došli na forum
Dobro došli na Forum momci!
Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока
Bookmarks sajtovi