@ urmacher, krivinash
Dobrodosli na forum!
@ urmacher, krivinash
Dobrodosli na forum!
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
Nisam siguran da li postoji tema za predstavljanje novih članva pa koristim priliku da to učinim u ovoj temi. Zovem se Nenad, iz Beograda sam, polako me hvata "zaraza" satovima i nadam se da ću uz vašu pomoć dočekati koju prinovu.
Imenjače, potrudićemo se da te još više 'zarazimo', a svi ti želimo još MNOGO prinova.
Dobro nam došao
Ovo neće biti klasično predstavljanje, nego odgovor na pitanje zašto pišem na ovom forumu. Slučajno sam došla i mislila da ću otići kao i neki drugi, nakon što sam dobila odgovore koje tražim i zahvalila sa na njima. Onda sam ponovo došla i opet, pa svaki dan bar pregledam forum, ako nešto ne napišem.
Ne mogu reći da ne volim satove, (prvi sam dobila za polazak u školu, bio je to ruski satić make „slava”, kome se gubi trag i još od tada ih nosim) ali satovi za mene nisu fascinacija ili „sveti gralovi” kao za vas. Zanimljivi su mi i volim da ih gledam, kao nešto lepo, da li ću otkriti i lepotu mehanizama kojoj se vi divite pitanje je. Ali ću ostati ovde, našla sam mogućnost da nakon pročitane knjige o njoj napišem nekoliko reči, a da to bude zabeleženo i da uz to neko moje pisanje i pročita. Radila sam to i za svoj groš, ali se svodilo na nekoliko rečenica ili samo na naslov knjige, a onda se gubilo, bilo da je USB memoriji, HDD-u, CD-u. Ovako će ostati, a ako neko pročita knjigu koju sam pročitala i preporučila, kud ćete više.
Drugi razlog je starosna struktura foruma, vidim da preovlađuju ljudi sa 30+ godina, ne nemam ništa protiv mlađih, naprotiv, ali dosta mi je foruma gde modaratori idu u srednju školu (opet izvinjenje, sad srednjoškolcima). Uređenost foruma i spremnost da ljudi da podele svoja iskustva i znanja sa drugima je za pohvalu. Jedan po svemu „frendli” forum, a funkcioniše kao švajcarski satić.
Na kraju, mada ne i poslednje, prijatelji, pa makar i virtuelni.
O sebi, volim da čitam, još od malena, kao što se može videti, u tome provodim najviše vremena i najlepše sate.
Ne volim "navalentne" ljude, u bilo kom smislu, ovde ih nisam našla i nadam se da će tako i ostati. Svi članovi su se pokazali kao džentlmeni.
Uspešno se izdajem za domaćicu .
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
moj hobi vec skoro 20 godina
Evo, nešto o tebi, uvek me nasmeje tvoj nadrealistički potpis "Zajedno smo skupa !" i razvesele okice tvog sinčića koje nas gledaju sa avatara. Vladan P je forumaš koji mi se javio među prvima i pomogao da rešim problem zbog koga sam došla na forum. Mislim da je super lik i izistinski šmeker . Zato 3 puta ura i bravo za Vladana .
(htela sam da stavim ":" iza "O sebi...", kako pišem sa laptopa sa engleskom tastaturom, stalno prebacujem sa engleske, na srpsku, pomislila sam : "Do đavola interpunkcija", i udarila zapetu )
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Clarissa, urmacher, krivinash, pantelija, ivanx i ostali jedan
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Postovani clanovi foruma,SATOVI
Da se predstavim,zovem se Tomislav i zivim u Zemunu.Zaposlen u tenhicko logistickoj sluzbi GSS grada Beograda.Sto se tice hobija,ljubitelj sam automobila i hifi audio tehnologije.Vas forum me narocito zainteresovao iz vise razloga,zato sam i pristupio.Naime toliko malo znam o satovima,da mislim kako mi nije mesto ovde ali zato ste vi tu,da nastavim... ljubitelj sam i skromni posedovaoc satova DOXA,SWACH i kao novitet VACHERON CONSTANTIN.Sve satove sam kupio sem VACHERON CONSTANTIN,model GENEVA tako pise,koji sam nasao i na popravci je kod proverenog sajdzije sa dugogodisnjim iskustvom,posto sam obavesten da je u pitanju kopija sa metalnim kucistem ali je bez obzira na sve zigovan itd.,sa originalnim mehanizmom i narukvicom,sledece sto me interesuje je odgovor ili barem savet,da li se uopste isplati ulagati u popravku sata kome su otpale kazaljke,pukao kljuc,iskrivila se spirala to je sve sto mi je receno da ima hendikep.Ovaj text sam predstavio u rubrici BLOGOVI pa se izvinjavam adminima na pogresnoj temi mog stupanja u forum.
HVALA.
Dobrodošao dontomazi. Samo dve reči za taj nadjeni VC, ako nije kasno: ne bacaj ni paru na to. To sa originalnim mehanizmom ne može da se nadje... ili si ti srećni nalazač 21. i 22. veka. To zaboravi, nemoj ni da podižeš od sajdžije a Doxa i Swach su dovoljni za početak. Napravi neki njihov snimak pa postavi na forum. Biće pravih, dobrih satova kasnije, ima vremena. Pozdrav.
Bookmarks sajtovi