Pozdrav svima,
već dugo vremena znam za ovaj forum i svesno ga izbegavam
Sve pohvale za moderatore i članove koji su od ovoga napravili kultno mesto kada su satovi u pitanju,Toliko dobrih tema i fantastičnih postova jednostavno me neće ostaviti imunog na satitis,a protiv prirode se izgleda ne može.
U svakom slučaju nedavno sam rešio da kupi sebi prvi malo kvalitetniji sat i eto red je da se i predstavim.
Zovem se Ivan i iz Novog Sada sam, Nakon isčitavanja nekoliko postova ovde rešio sam da poslušam savet i da svoj sat biram pre svega srcem (u okviru budžeta naravno).
Znao sam da mi se trenutno sviđaju hronografi i da želim da mi to bude svakodnevni sat, pa sam takve i gledao. Da skratim priču, kada sam stavio na ruku Citizen Titanium CA0650-82L znao sam da je to to.
Otporan, lagan i ne prevelik sat za moju širinu ruke.
Rado ga nosim u uživam u njemu svaki dan.
Ipak izneo bi i nekoliko stvari koje mi se ne sviđaju: Čitljivost sata dosta zavisi od ugla pod kojim svetlost pada i nikako da se naviknem da ovu veliku sekundaru koja veomajasno stoji na 12 i nekada je pobrkam sa velikom kazaljkom, ali dobro nije to velika mana. Isto tako čitljivost u potpunom mraku bi mogla biti bolja (barem tako mislim)
Ono čega sam se plašio se ipak dogodilo, nije prošlo na mesec dana, a već razmišljam o tome da bi mogao da nagradim dečaka u sebi koji se pre mnogo godina tako oduševljavao prvim digitalnim satovima, ali o tome ću u drugoj temi, kada malo više pročitam teme vezane za digitalce...
PS
Ukoliko ovaj post nije na pravom mestu, molim kolege moderatore da ga premeste gde pripada. Puno pozdrava za Nešu i ostale članove od bratskog foruma (tema je brijanje)
Bookmarks sajtovi