DA li sve za zvuk motora i legende od automobila...shelby
DA li sve za zvuk motora i legende od automobila...shelby
next year at this time I'll be a millionaire
To stoji! Shelby je Shelby... A zvuk motora je fenomenalan, baš onakav kakav i treba da bude
Napiši mudru izreku i tvoje ime će večno živeti!!!
Pick my left pocket of its silver dime, but spare the right - it holds my golden time!
*Oliver Wendell Holmes*
Po meni itekako vrijedan gledanja je dokumentarac Zeitgeist (duh vremena), nedavno je izasao i njegov 3. dio
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
^ E da Edine, cuo sam da je dokumentarac odlican...Da li znas gde ima da se skine 1., 2. i 3. deo? Makar 1. i 2. posto nisam ni njih gledao..!?
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
banja, poslao sam ti pp
Lijep pozdrav !
UUU potpuno se slažem.Sva tri su odlična.Takođe bilo koji film Michael Moore-a je odličan eto npr "Capitalism: A Love story." Film "Dirty oil" mislim da je takođe odličan mada nisam još uspeo da ga nabavim. Ma ima dosta filmova na tu temu koji su odlični,vredni gledanja,vredni razmišljanja...
Morat cu da pogledam ove od Moore-a koje si naveo, gledao sam onaj 9/11 i o zdravstvu u Americi, a nakon Zeitgeist-a se covjek bas da u razmisljanje...zanima me da li je neko gledao Obama Deception, cuo sam da ga vrijedi pogledati
Čuj gledao,gledao i uživao.Super film.Hteo sam i njega da navedem ali eto vidiš zaboravih. Probaj i "The Tillman story",nabavio sam ga ali nisam još stigao da ga pogledam,mislim da bi mogao biti dobar, takođe "Super size me" je super film. Pogledaj i "Bowling for Columbine". A "Sicko"(taj o američkom zdravstvu) koji si naveo je takođe super film. E a inače "Dirty oil" nije Moore-ov film,nisam to ranije naglasio, ali je dobar. Ima tih filmova nezavisne produkcije koliko hoćeš a pritom su jako dobri,surovo realni...
Poslednja ispravka: skydrummer (5.11.2011. u 18:12)
Uh, zadao si mi jak tempo, bojim se da skroz ne padnem u depresiju nakon ovih naslova.."Super size me" sam gledao i jako sam zadovoljan ali i sokiran prikazanim..Volim ovaj tip filmova, zelim da budem u toku ove surove realnosti :S
Bookmarks sajtovi