Za one koji vole horore - jedan noviji Insidious
Insidious (2010) - IMDb
Za one koji vole horore - jedan noviji Insidious
Insidious (2010) - IMDb
A za one koji vole dobru akciju, poslednji sto sam gledao i koji bih preporucio
Safe House (2012) - IMDb
Maurice Lacroix Aikon Chronograph
Alpina Seastrong Diver 300
Garmin Forerunner 255 Music
------------------------------------------------------------------
http://www.svetsatova.com/forum/members/vlax/albums/
Bez obzira na vaš omiljeni filmski žanr, šteta je ne odgledati Knowing...
Knowing (2009) - IMDb
Poslednja ispravka: backarelli (1.3.2012. u 22:52)
Nisam naisao na temu o serijama (trazio ali nisam video) pa cu ovde preporuciti neke Ja inace vise volim serije nego filmove
1.The Wire The Wire (TV Series 2002–2008) - IMDb
2.Dexter Dexter (TV Series 2006–) - IMDb
3.Spartacus IMDb - Spartacus: Vengeance (TV Series 2010) ili ovaj serijal IMDb - Spartacus: Gods of the Arena (TV mini-series 2011)
4. Breaking Bad Breaking Bad (TV Series 2008–) - IMDb
5. Supernatural Supernatural (TV Series 2005–) - IMDb
Ako tekst nije u skladu sa temom, prebacite ili obrisite admini
Gledao juče, stvarno je odlična akcija: Mission: Impossible - Ghost Protocol (2011) - IMDb
Kako savladati PUSTOŠ...?
Uzbuditi nas moze nesto lepo, ali takodje i susret sa necim nemilim i ruznim. A ushićenje u nama moze izazvati samo susret sa lepotom! Pogledajte pazljivo ovaj sjajni animirani film. Ne verujem da iko posle toga moze ostati ravnodusan!
Čovek koji je sadio drveće - YouTube
...požuri polako...
Ovo definitivno planiram da odgledam.
Umbra, nisam ga još odgledao, ali planiram u toku dana. Vidim da su odlični komentari i ne sumnjam da je film odličan. Povrh toga vidim da je osvojio i Oskara za najbolji animirani film 1987. godine.
Planiram večeras da izmaltretiram ženu da ide samnom u bioskom i da gleda The Avengers (2012) - IMDb pa molim one koji su ga gledali da mi kažu da li je film zaista tako dobra akcija kao što piše na imdb-u?
Hvala.
Preporučio bih dokumetarac našeg fizičara Dejana Rakovića o svesti i transperosnalnim fenomenima,
uzbudljivije je od horora, a može se gledati online besplatno na gornjem linku. Govori se o temama šta se dešava neposredno posle smrti, kako svest komunicira sa Bogom i td ... da li je ovo fizika ili šta je već ko bi ga znao ...
Veliki sam ljubitelj filmova,a vise puta sam isticao da sam ovde takodje zbog dobrih i obrazovanih kljudi,pa me zanimaju vasi ukusi povodom filmova.
Naslov teme je kratak i jednostavan.
A Walk to Remember (2002) - IMDb "A walk to Remember''.Gledao sam ga puno puta.Nikad mi ne dosadi.
Nadam se da ce tema biti aktivna i ima za cilj druzenje.Ako tema ne odgovara,neka je admini slobodno zakljucaju i sklone.
Pozdrav.
Kod mene se uglavnom vrti SF, horor, fantazija.....mada volim ponekad da pogledam i nešto od psihološki uvrnutih filmova. Generalno cenim sve što nema preterano mnogo veze sa realizmom.
Baš skoro odgledah The Cabin In The Woods, i prijatno sam iznenađen. Ko bi rekao da kad se skupi gomila horor klišea, može da se dobije tako svež i uslovno rečeno originalan film? Sve u svemu, lepo me je nasmejao na par momenata.
Od filmova koje uvek mogu a gledam tu su Heartless kao moj apsolutno omiljeni film odskora, zatim Dark City, kojeg je upravo prethodno pomenuti svrgnuo sa trona, uglavnom sva dela Kevina Smitha, mada preferiram Chasing Amy, itd.....
Simpatična tema, voleo bih da zaživi i da se proširi...
Bookmarks sajtovi