Eto onda moje preporuke- Harpers Island mini serija 13 epizoda
Eto onda moje preporuke- Harpers Island mini serija 13 epizoda
"Harper's Island" je dobra serija.Na momente pomalo monotona,ali svakako nije gubljenje vremena da se pogleda ko voli taj zanr.
Sad se setih jednog dobrog (zapravo, kako kome ) filma: Dead man, Dzima Dzarmusa. Toplo preporucujem.
Skoro gledah: Dark Knight Rises. Nisam mnogo ocekivao, a dopao mi se....
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
"P","Day and Knight","Dedicated'',"Requem for a Dream'',"No Strings Attached","How to Deal","Before Sunset","Before Sunrise","Last Night",itd,itd...Ove filmove sam odgledao u zadnjih nekoliko dana,pa preporuka svima za ove filmove.
Film "P" (1998) je tzv.mindfucker film.Ludilo od filma.
Au, ja toliko filmova nisam pogledao u poslednjih godinu dana. (Shame on me). Prokleti World of Tanks, spali svaku sekundu mog slobodnog vremena
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Hehe.Ja obozavam filmove.Izgubljen mi je dan ako ne odgledam makar jedan film u toku dana.
Tako da kome treba savet u vezi nekog filma ili preporuka,tu sam.
Komediju neku Zenit molim te Ne mogu da gledam vise samo neke surove bolestine, malo smeha mi fali
Gledaj Dnevnik
No Strings Attached (2011) - IMDb "No Strings Attached''.Juce sam ga odgledao.
Sasvim dobar film.Mada,kada glumi Natalie Portman to mora da je dobar film.
Bookmarks sajtovi