Ovaj film je zanimljiv Play (2011) - IMDb, možda snimljen na malo neuobičajan način (simulira dokumentarni film) ali je tematika odlična.
Ovaj film je zanimljiv Play (2011) - IMDb, možda snimljen na malo neuobičajan način (simulira dokumentarni film) ali je tematika odlična.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Evo još jedan predlog.....malo specifičan, ali zanimljiv Thale (2012) - IMDb
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Vec se pojavio i dvd screener The Hobit...
The Vow
The Vow (2012) - IMDb
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Dobar je "The Vow".Mnogo dobar.
Inace,film je radjen po istinitoj prici.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Nisam ni sumnjao da si ga gled'o
Ja skoro na teveu gledao: ''King's Speech'', dopao mi se. Nisam gledao bas od pocetka, ali je ok, mozda malcice patetican na trenutke...
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Limitless odlican
next year at this time I'll be a millionaire
nisam citao sve postove tako da je moguce da se neki film ponavlja
- Hugo (za ljubitelje satova i mehanike) Hugo (2011) - IMDb
- Kill the Irishman Kill the Irishman (2011) - IMDb
- Hari Braun Harry Brown (2009) - IMDb
Zanimaju me samo takve pobjede koje nisu nečiji porazi...
Da budem iskren,mene "King's Speech" i nije bas odusevio...Verovatno jer sam mnogo ocekivao od filma,pa...
A "Limitless" sjajan film koji otkriva staru tajnu da je mozak najvece oruzje coveka.Svakako jedan od najboljih i najzabavnijih filmova koje sam odgledao prosle godine.Inace,Bradley Cooperu (glavnom glumcu i jednim od mojih omiljenih) je sutra rodjendan.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Bookmarks sajtovi