Vidim sad!:o
Kakav je?
Gleda li se sa kuburom u ruci i upaljenim svjetlima?
Vidim sad!:o
Kakav je?
Gleda li se sa kuburom u ruci i upaljenim svjetlima?
Ahahah Meni su samo klovnovi strasni.Gledam horrore od 7-8-me godine.
Nije strasan uopste...
Guillermo Del Toro i Jessica Chastain su odradili dobar posao.
Pogledaj kad mozes.Dobar horror film sa jakom glumom i pricom.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
I ja sam ih gledao od svoje 7-8 god.(kao i ti) ali sam dobro smanjio broj zadnjih godina!
Nešto,hehe,nemam živce za njih više!
Zadnji koje sam odgledao je "Brda imaju oči 2"- gadan film totalno(režiser,producent i scenarista su za psihijatrije!!!) i "Slučaj 39"- dobar film(ima nešto jezivo u djeci koja imaju oči odraslih osoba,....brrr)!
"The Hills have Eyes" je dobar serijal.
"Case 39" je odlican film.Jedino mi se nije svideo specifican kraj kad je onom rukom drzi za nogu da ne ispliva na povrsinu.
I ne svidja mi se sto Bradley Cooper umire u tom filmu.
Odlican je "Case 39".
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ma šta ti je dobro u "Brdima" sunac ti žarki(jedino kad u 2-ci ona soldatkinja tuče macolom onog stvora po osjetljivom dijelu)!?
Ahahaha,volim ja takve horore.
Tačno nisi normalan!
Ziv bio.
Zenith kad vec gledas hohore da li si gledao Paranormal Activity bilo koji dio ja poslije prva dva ni trailer od treceg ne sijem da pogledam
Jesam prvi i drugi deo.Ostale nisam jer me nisu zanimali,da budem iskren.
Bookmarks sajtovi