U sto mene horor filmovi smaraju , kao da gledam deseti put reprizu boljeg zivota Jedino Krug kad sam ga gledao drzao paznju
U sto mene horor filmovi smaraju , kao da gledam deseti put reprizu boljeg zivota Jedino Krug kad sam ga gledao drzao paznju
Citao sam negdje da je izasao neki cini mi se indijski horor ako se ne varam, za njega su davali nesto dosta novca onome ko ga sam pogleda u 3d bioskop.
Inace i meni su glupi horori u kojima neki lik pokla sve zivo to je bas bzv i totalno predvidljivo ali su zato psiho horori sasvim druga prica
"Mama" je jeziv u trejleru-čitav film,uh!
Ni meni horori tipa Teksaški masakr nisu zanimljivi ali bolesni jesu!
"Texaski masakr motornom testerom" je film baziran na istinitoj prici.
"Mama" mi nije ni J od jezivog filma.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Na koji Teksaški masakr misliš, meni je poznat onaj iz 1974. ali sad videh da je napravljen i rimejk. Taj film je žešći treš, više bolesno zabavan neko stravičan, inače totalan low end film koji je zaradio ogromne pare i tako ušao u istoriju. Ako ti se dopadaju "treš" filmovi, pogledaj neki od Jona Votersa....to je totalan raspad, ali može da bude zabavno.
Inače što se tiče horora, meni su Japanci bili pravo otkrovenje...
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Zenith,reko' ja da nisi baš po JUS-u!
Vlajo,bilo koji Teksaški masakr!
Meni krv ne znači ništa,ni u životu,a kamoli na filmu(medicinar *ebi ga!)!
Japanci,pa gledao 1 il 2 njihova horora. Mogu proći al nisu mi ništa posebno.
Vlajo,mislim na taj i na onaj rimejk sa Jessicom Biel.
A onaj trash sa Denis Hopperom je cirkus smejurija od filma.Mene je bas zabavio kada sam ga gledao.
Ne samo Japanci,vec svi Azijati prave brutalno dobre,misticne i strasne horrore.
Korejci i Tajlandjani su zaista vrh.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Evo Zenith za tebe preporuka (a i sve ostale koji vole umetnički, ozbiljan film), drago mi je da se ovakve stvari još prave, nije sve u lovi.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Hvala vlajo za preporuku.Prokleto dobra glumacka ekipa!Prokleto,prokleto dobra!!!
Doduse,svaki film Sean Penna je ozbiljan i dobar.Jedan od najboljih glumaca ovoga vremena.
Trebalo bi danas da pogledam njegov film "I Am Sam"
I Am Sam (2001) - IMDb
A inace,sinoc odgledao ovaj film.Jako,jako borilacki dobar film.Podestio me je na Rockya 1 i 2 a to dovoljno govori.
Warrior (2011) - IMDb
Bookmarks sajtovi