Ko voli Tarantinove filmove tu je Sin City film koji svakako preporucujem i ovaj njegov novi Djangova osveta
Django Unchained (2012) - IMDb
Sin City (2005) - IMDb
Ko voli Tarantinove filmove tu je Sin City film koji svakako preporucujem i ovaj njegov novi Djangova osveta
Django Unchained (2012) - IMDb
Sin City (2005) - IMDb
"Sin City" nije Tarantinov film. On je jako malo ucestvovao u tom filmu i to kao volonter i specijalni gost da pomogne prijatelju.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Da da u pravu si...Ali moras priznati da je film nekako u Tarantinovom stilu sigurno je malo vise umijesao prste ali svakako da nije bas njegov film
The Woman in Black (2012) - IMDb
Dobar horror.
A sto se tice nakaza po imenu klovnovi...ma prave nakaze najruznije.
Bas ste divni,Zagore.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Sinoc sam gledao neki film na Pinku malo sam zakasnio pa nisam vidio kako se zove mada mi se cini da je malo stariji film.
Zenith mozda ti znas kako se zove ti si glavni filmofil, glumi Leonardo di Caprio on glumi nekog tinejdzera koji falsifikuje cekove avio kompanija i krade novac a policajca glumi Tom Hanks
"Catch Me If You Can"
Legendarni film o najvecem prevarantu svih vremena koji danas zaradjuje milione godisnje jer izdaje knjige kako da banke zastite svoje sisteme obezbedjenja.Radjen po istinitom dogadjaju.
Catch Me If You Can
Malo stariji, ali odlican film, ostalo je Zenith napisao.
Poslednja ispravka: RUS (4.3.2013. u 18:44)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi