Nisam skinuo sa torenta, ovde se može pogledati ceo film, samo klikni "play" i uživaj.
1 (2013) online sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Nisam skinuo sa torenta, ovde se može pogledati ceo film, samo klikni "play" i uživaj.
1 (2013) online sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Posalji i meni na pp ako nije problem.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
E Rus baš si brz .
Poslednja ispravka: RUS (30.3.2014. u 0:11)
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Jedan od boljih dokumentaraca koji sam pogledao. Vrlo interesantna i verovatno za mnoge neočekivana priča. Sve preporuke. Nikako ne uzimati u obzir ocene sa IMDB. Recimo, ako volite tip dokumentaraca koje pravi Michael Moore ( preporuka za sve njegove dokumentarce ) onda je ovo film za vas.
Mesto za stolom (2012) - IMDb
Ovde se film može direktno pogledati.
A Place at the Table (2012) online sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Poslednja ispravka: skydrummer (30.3.2014. u 23:48)
ko voli engleski street movie ala dve cadjave dvocevke, preporuka za "layer cake"
U vrtlogu zločina (2004) - IMDb
+1 ... ja sam ljubitelj "engleske ulice" , odgledao "Layer Cake" , te preporuka i sa moje strane... ooodličan.
Manje dobar, al` može da se odgleda je i "Hooligans" sa nastavcima
http://www.imdb.com/title/tt0385002/?ref_=fn_al_tt_1
Poslednja ispravka: backarelli (14.4.2014. u 18:51)
Victorinox - real steel with mechanical soul
sad vidim prevod na linku koji sam postavio... ali kako samo nadjose "u vrtlogu zlocina" da mi je znati???
nego, ovaj hooligans nikako da pogledam. cuo sa vise strana da je ok, al mi ovaj frodo nekako ne ide sa huliganima
...dobro mu je legla uloga skroz (i ja bio sumljičav pre gledanja). Nema tu našminkanog huliganisanja, više je , onako, reala (ako se može tako reći)
Victorinox - real steel with mechanical soul
Bookmarks sajtovi