Nikako da pogledam bar jednu. Nemam naivku da saltam na Fox crime. Kakav je Atkinson kao pretpostavljam kao detektiv
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
Nikako da pogledam bar jednu. Nemam naivku da saltam na Fox crime. Kakav je Atkinson kao pretpostavljam kao detektiv
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Po meni je odlican,cak i vise nego sto sam ocekivao.Za vikend je bila premijera tako da ce verovatno biti repriza ovih dana.
Ukoliko pratite Državni posao i volite fudbal i to onaj u nižim ligama onda verovatno pratite emisiju Pravi fudbal.
Preporuka
Unbreakable sa Brus Vilisom i Semjuel Dzeksonom pa onda Split. Odličan kombo.
To be an engineer is a state of mind. It cannot be neither learned nor forgotten.
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Meet Joe Black... Jedan od mojih omiljenih filmova. Svake godine ga obavezno odgledam.
Najjaca scena na kraju kad ga Anthony Hopkins upita "Cekaj, je l treba da se plasim?"
Brad Pitt "Covek poput tebe i tvojih kvaliteta ne."
Najjaci film i jedna od mojih scena u svetu filma uopste.
Predivan film. ❤
Sent from mTalk from my Lumia 640 XL DS
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Gifted (2017)
Odličan film o borbi za starateljstvo... Kapetan Amerika u potpuno novom svetlu
Jupiiiiii,ponovo radi bioskop!!! Ha,ha,ha. Biće ponovo snimana serija Mućke.Po meni najbolja humoristička serija.
http://www.021.rs/story/Zabava/Film/169 … krane.html
Bookmarks sajtovi