zna li neko neki domaci forum posvecen filmovima? hteo bih tu da pitam da li je neko gledao clash of titans? gleda mi se nesto na taj fazon ali cini mi se da je los film...a ne skida mi se bezveze
zna li neko neki domaci forum posvecen filmovima? hteo bih tu da pitam da li je neko gledao clash of titans? gleda mi se nesto na taj fazon ali cini mi se da je los film...a ne skida mi se bezveze
Ne znam domaći forum. Gledao sam film, doduše pre otprilike godinu dana, tako da se ne sećam detalja jer sam u međuvremenu odgledao dosta filmova, ali ako voliš naučnu fantastiku, malo mitologije, dobre efekte, akciju onda pogledaj film. Ako nisi ljubitelj holivudske produkcije, posebno ove novije, onda ga preskoči. Meni je bio ok.
to sam i ocekivao od filmova. pogledacu. hteo sam i immortals da pogledam ali ripovi imaju problem sa audio zapisom i svi su sa jako losim zvukom. nije to nista specijalan film al nesto mi se gleda pa cu pogledati
zaboravio sam da postavim dva odlicna trilera iz devedesetih:
L.A. Confidential
Things to do in Denver when you're dead
L.A. conf. je predobar, pravi neo-noir u stilu chinatowna, dok je things to do in denver malo zabpravljen i zapostavljen usled pulp fictiona, ali i dalje odlican "gengsta" krimi
Poslednja ispravka: milospinkfloyd (4.2.2012. u 5:50)
War Horse Trailer (War Horse: Teaser Trailer) - IMDb
Obavezno pogledajte ovaj film, odlican je...
Antihrist - Lars Fon Trir (Antichrist (2009) - IMDb ) Poslednje sto sam gledao a da mi je ostalo u secanju (tamo negde pocetkom zime). Naterao me da poskidam filmove Andreja Tarkovskog - koje, na zalost, jos ne pogledah.
Sedmi pecat - Ingmar Bergman ( http://www.imdb.com/title/tt0050976/ )
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Eto, zaboravih, a skoro je bio na TV i bas mi se dopao: "Severna strana", Philipp Stölzl ( North Face (2008) - IMDb ). Jedan od boljih ''planinarskih'' filmova, uradjen po istinitom dogadjaju.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Poslednje a vredno pomena "HUGO" , IMDb - Hugo (2011) . Ko zeli da se opusti , moja preporuka
Jedan lep film, za vikend Kako su me ukrali Nemci, trejler- Premijera 19.oktobar u Sava Centru - YouTube
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Bookmarks sajtovi