Life of Pi (2012) - IMDb
Les Misrables (2012) - IMDb
Bice zanimljivo na dodeli Oskara 24-og februara.Zaista sjajni filmovi.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Sjajni filmovi, vise ni ne znam koliko sam ih puta odgledao i rado im se vracam.
Steve McQueen vanserijski kao i Michael Douglas.
Bullitt (1968) - IMDb
Falling Down (1993) - IMDb
Halo, Bing, kako brat?
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Mini serija House of Saddam iz 4 dela, dosta je dobra
Radi se o Sadamu Huseinu, njegovom dolasku na vlast, ratovima...
House of Saddam (TV mini-series 2008– ) - IMDb
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Gledao na HBO pre neki dan pola filma Bad Teacher (2011) - IMDb koji i nije toliko loš, simpatične fore + zgodna Cameron Diaz...
Bese to film kad na kraju bude sa profesorom fizickog?Dobar i simpatican film za ubiti vreme.
Haahah,ima jedna zanimljiva scena Cameron Diaz i Justina Timberlakea na koju sam umro od smeha.
Inace,Justin u tom filmu nosi sat marke JLC.
A ja upravo odgledao ovo.Ulepsao mi je zivot i pogled na svet.Apsolutno predivan film. <3
Say Anything... (1989) - IMDb
Odavno ne gledah neki film, ali sam pre nedelju dana u roku od dan i po odgledao obe sezone ''Game of Thrones''. Kao luda..htedoh reci, kao Zenith, sam gledao jednu epizodu za drugom, jednu za drugom...od 16h do 4h i sutra dan od 12h do 00h... A onda sam se dohvatio knjiga Spakovao sam ih sve u kindle i - udri! Toplo preporucujem!
A, da..ipak sam skoro gledao film dostojan preporuke - Henrija V sa Kenetom Branom. Sve zbog cuvenog govora pred bitku (film je vise pozorisna predstava snimljena u eksterijeru nego pravi film, pa bi nekome mogao biti i dosadan)
Ako nisam dovoljno smorio, da vas dotucem:
Koga ne mrzi neka poslusa 4 verzije pomenutog govora i neka mi kaze koja mu se najvise dopada...
Poslednja ispravka: anbeast (7.2.2013. u 17:34)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi