Seven Psychopaths (2012) - IMDb
Jako zabavan film sa fenomenalnom glumackom ekipom!
Seven Psychopaths (2012) - IMDb
Jako zabavan film sa fenomenalnom glumackom ekipom!
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Odlican film Zenit, preporucujem i Djanga ko voli tarantina Nego preporuci neki novi ali da nije ljubic (posto vidim da si filmofil) ne znam sta da gledam
Neke Tarantinove filmove mogu da gledam i ok su mi a neke ne mogu. Kill Bill sam dva puta počeo da gledam i odustao, miks svega i svačega i prenaglašeno krvav, ali baš prenaglašeno. Djanga sam gledao, super film, nije da nema krvi. Umalo se nisam srušio od smeha kada je bila ona scena sa kapuljačama ( ko je gledao film zna na koju scenu mislim ).
Tarantino je specifican.
Ili obozavas njeove filmove ili ih ne podnosis.Nema kod njega sredine.Pogledacu Djanga sasvim sigurno ovih dana.
Serb
Ovde imas bas dobre nove filmove.Od zestokih horrora pa do romanticnih filmova.Svakako moja preporuka ti je da prvo pogledas "Silver Linings Playbook".Nakon mnooooooogo godina i glavni glumac i glavna glumica su nominovani za Oscara za glavnu musku i glavnu zensku ulogu.A ima i nominaciju i za najbolji film...Jako dobar i dirljiv film.
Uzivaj u gledanju.
Silver Linings Playbook (2012) - IMDb
Midnight in Paris (2011) - IMDb
Premium Rush (2012) - IMDb
The Words (2012) - IMDb
Limitless (2011) - IMDb
House at the End of the Street (2012) - IMDb
The Collector (2009) - IMDb
The Collection (2012) - IMDb
Grave Encounters (2011) - IMDb
Crazy, Stupid, Love. (2011) - IMDb
Due Date (2010) - IMDb
Ted (2012) - IMDb
Life of Pi (2012) - IMDb
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
ja sam u bolnici pa imam vremena da gledam po 3-4 filma dnevno.
preporucujem na prvom mestu, kao i kolega Zenith, Silver Linings Playbook, iako nisam ljubitelj romanticnih filmova ovaj me je odusevio!
Django mi se svideo.
Zatim pogledao sam Argo, po meni klasicna amerikanstina, ali vredi pogledati i ubiti 2 sata, ali po meni neosnovano forsiraju taj film i koliko sam cuo veliki favorit na dodeli Oskara.
Sinoc pogledao malo stariji film ali ko nije pogledao obavezno to da uradi, ja sam se najezio: Life of David Gale.
Francuska akcija: Sleepless Night
Norveski avanturisticki: Kon-Tiki
Solidni akcioni SF: Dredd
Flight sa odlicnim Denzelom u glavnoj ulozi
Hvala zagor, hvala jago na predlozima Odgledo sam due date nije los Jago brz oporavak ti zelim
Django Unchained (2012) - IMDb
"Django Unchained"
Aaaaaaaaa,kakav film!
Radnja odlicna sa jakom poukom,ambijent i sredina potpuno odgovaraju radnji filma,kostimi dobri,recnik u filmu jakooo dobar i uverljiv,gluma...Gluma je perfektna,genijalna!Christoph Waltz,Jamie Foxx,Leonardo DiCaprio i Samuel L. Jackon!Razvalili u potpunosti u svakom smislu te reci!Bravooo!!!
Usudicu se da kazem,ovaj film je remek delo.
10/10
Poslednja ispravka: Zenith (11.2.2013. u 23:47)
Bookmarks sajtovi