River's Edge (1986) - IMDb
Bilo mi je jako zanimljivo da gledam Keanu Reevesa i Ione Skye dok su bili tinejdzeri.
Sasvim solidan film.Preporuka.
River's Edge (1986) - IMDb
Bilo mi je jako zanimljivo da gledam Keanu Reevesa i Ione Skye dok su bili tinejdzeri.
Sasvim solidan film.Preporuka.
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
The Social Network (2010) - IMDb
Veliki sam postovalac Facebook-a i tih genijalnih ideja uopste,pa i nakon drugog gledanja filma moja ocena o filmu ostaje ista.Izuzetan film.
8.5/10
"Mi pravimo stvari koje ljudima ne trebaju,zato proizvodjac satova ne sme da ima prejak ego"- Jean-Marc Jacot
Ja sam dva puta zaspao pokušavajući da odgledam Socijalnu mrežu, što se tiče ovog drugog kad vidim Spajdera odmah se setim Seks, laži i video traka i Kreša.....
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Basic je filmcina
pogledah sad i Tintina, veoma zanimljiva avantura; kapetan je luuud k'o zvono
Bookmarks sajtovi