E to, deciji, prava rec za taj film.
Nego da nije neko mozda odgledao Rush? U bioskop nisam stigao da odem, a ne mogu ni da nadjem da ga skinem. Ako neko slucajno ima neki link, za torrent, nebitno, nek pusti makar na pp.
E to, deciji, prava rec za taj film.
Nego da nije neko mozda odgledao Rush? U bioskop nisam stigao da odem, a ne mogu ni da nadjem da ga skinem. Ako neko slucajno ima neki link, za torrent, nebitno, nek pusti makar na pp.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Ja vise nemam pojma šta da gledam...ne mogu da spavam pa trazim sta cu
next year at this time I'll be a millionaire
ti zmaje pogledaj neki sat nisi odavno
Ja vise serije gledam.. one koje pratim trenutno su: Homeland (prva sezona odlicna, druga pada puno), Dexter (poslovicno dobar, ostala mi zadnja sezona jos za pogledati), Suits (fora serija), Game of Thrones.
I bila mi je dobra serija Broen/Bron - svedsko/danska 10 epizoda, krimic, skroz ok. Samo jedna sezona ali sve se razrijesi do kraja. Ima i americka verzija ali nisam siguran kako su je nazvali.
Poslednja ispravka: joppa (27.11.2013. u 22:02)
Bron/Broen ima i druga sezona.
Ja sam pogledao prvu, stvarno je odlična. Preporuka.
Od filmova, preporuka za Prisoners.
Meni frend rekao da samo jedna ima lol. Sorry na krivoj informaciji.
Sutra skidam drugu.
Ma sve je cool. Tu smo da se pomažemo. Inače, američka verzija se zove The Bridge, nisam gledao ali kažu da je đubre.
Ako ste "kolekcionar",ako volite stare stvari,antik varijante...mozda se pronadjete u ovom filmu....odlican film koji govori o upravo o tome,i o jos mnogo toga...
PrisonersZatvorenici (2013) - IMDb
Captain PhillipsKapetan Filips (2013) - IMDb
2 Guns
Dobar film
Women have numerous choices for accessories. Real men really only have one....a watch.
Bookmarks sajtovi