Film se zasniva na istinitom događaju – neuspeloj misiji američkih marinaca koji su 28. juna 2005. pokušali da zarobe ozloglašenog talibanskog vođu Ahmeda Šada. Markus Latrel je jedini preživeli član tima.
Jedini preživeli (2013) - IMDb
Film se zasniva na istinitom događaju – neuspeloj misiji američkih marinaca koji su 28. juna 2005. pokušali da zarobe ozloglašenog talibanskog vođu Ahmeda Šada. Markus Latrel je jedini preživeli član tima.
Jedini preživeli (2013) - IMDb
"The difference between who you are and who you want to be is what you do."
Odlican film i ja sam ga gledao,svaka preporuka.
Hm,ima knjiga sa tim nazivom.
Čitao,doobra!
Sky jesi li gledao ceo serijal Vegas??
next year at this time I'll be a millionaire
Gledao sam 21. epizodu. Mislim da za sada nema više. Dobra je serija. Šteta ako su prekinuli snimanje.
Vegas online serija sa prevodom : Online HD Filmovi i Serije Sa Prevodom
Još jedna odlična serija koja je inspirisana istinitom pričom o krvavom ratu između dve američke porodice. Rat je počeo po završetku Američkog građanskog rata a simbolično primirije, između potomaka dve porodice, potpisano je sredinom 20. veka.
Hatfields & McCoys (TV Mini-Series 2012) - IMDb
The Hatfield & McCoy Feud - Hatfields & McCoys - History.com
Ima 4 sezone
next year at this time I'll be a millionaire
klasična američka pucačina
Joshua Tree (1993) - IMDb
Ako već nije predložen Rush!!
Trka života (2013) - IMDb
Film je snimljen prema istinitoj priči o Jamesu Barnsu koji je kao tinejdžer i pripadnik maloljetne bande iz predgrađa Denvera završio u zatvoru maksimalne sigurnosti sa najgorim kriminalcima. No, usprkos svemu sačuvao je nadu u bolju budućnost.
Jamesy Boy (2014) - IMDb
Šezdesetogodišnjaci Bili, Pedi, Arči i Sem najbolji su drugari još od detinjstva. Kada Pedi, jedini neženja među njima, objavi da se ženi (i to devojkom upola mlađom od sebe), njih četvorica odlučuju da još jednom odu u Las Vegas i podsete se mladosti, kada su tu imali najbolje provode. Ali, kada stignu, shvate da se ovaj grad mnogo promenio od njihove poslednje posete.
Legende u Vegasu (2013) - IMDb
Bookmarks sajtovi