Film iz 2009-te, sahranjen od strane kritike, prvenstveno zbog toga sto je predvidljiv, sto i jeste katastrofa za triler, medjutim, meni je ok, radnja tece brzo, nije dosadan, antarktik pred neku veliku oluju, sasvim dobar za vecernju zabavu.
Film iz 2009-te, sahranjen od strane kritike, prvenstveno zbog toga sto je predvidljiv, sto i jeste katastrofa za triler, medjutim, meni je ok, radnja tece brzo, nije dosadan, antarktik pred neku veliku oluju, sasvim dobar za vecernju zabavu.
Takođe dosta predvidljiv film. S obzirom da ima troje glavnih glumaca i kuče, nije neočekivano. Ipak sasvim solidan vestern.
In a Valley of Violence (2016) - IMDb
Westworld, serija je odlicna, a ova scena je mozda i najbolja od pocetka serije, klip je interesantan zato sto tip korak po korak objasnjava velicinu glume A. Hopkinsa u toj jednoj sceni.
https://www.youtube.com/watch?v=4kSGkGKwp9U
Za ljubitelje dobrih akcionih filmova, poslednji nastavak sage Jason Bourne.
Kad ga gledas iz perspektive prva tri, gledanje ovog je cisto gubljenje vremena.
Poslednja epizoda 1. sezone Westworlda - dobila sam tahikardiju u poslednjih pola sata epizode. Kroz celu sezonu Hopkins mi je bio fantastican, radovala sam se unapred svakoj novoj sceni u kojoj je on....do sinoc sam verovala da je Brando nedostizan... ali sinoc sam shvatila da Hopkins jeste titan jednak Brandu. Svima koji nisu gledali seriju preporucujem, nece se pokajati.
+1
Sent from my Le X620 using Tapatalk
The Nice Guys
Dobri momci (2016) - IMDb
The Accountant
Računovođa (2016) - IMDb
The Magnificent Seven
The Magnificent Seven (2016) - IMDb
Bookmarks sajtovi