Samo nema Pepsi GMT bazel.
Samo nema Pepsi GMT bazel.
Ne znam kakvi su satovi ali mi se taj kez pun zuba ispod te zgodne dame uopšte ne dopada. A što se Džesike tiče, jel ima ona neku tetku možda...
E baš mi je drago da je tema zaživela. Razmišljajući šta da stavim kao sledeći zadatak, dopao sam na muke, jer ne mogu da stavim recimo Panerai, ili Seamaster ili RolexSub, i retko šta od Seika, jer bi ste u roku od odmah pogodili, a ne mogu ni neku konfekciju (Jacques Lemans, Sector,Festina,itd) koji imaju hiljadu modela i svaki može biti bilo šta od ova tri brenda...
Ali u moru raznih satova naiđoh na ovog lepotana:
A našeg dragog Vukasa (ukoliko pogodi), teta baš po meri
trebace mu chronograph hahahaha
opasna teta .....
next year at this time I'll be a millionaire
Zbog ovog B na sekundari bih rekao Brajtling al nesto nisam siguran da je ovo njihov fazon...
Meni vuce na neki Blancpain. Modele znam samo za japanske satove a teta mi deluje malo vece tako da necu da se trudim.
Blancpain Villeret Manual Winding Power Reserve "8 Jours".
A sad, teta... nek mi se javi preko PP.
PS Tiha brže kuca, preteče me. Ali nije rekao model sata... he, he.
Bravo za Vukasa
Poslednja ispravka: Tomash (17.11.2011. u 9:29)
Bravo za Vukasa,
pravi primer šta sve može živ čovek kada je motivacija prava!
Još jednom čestitke srećnom dobitniku!
A evo i tog lepotana:
I da ne bude da je ovo tema o tetama:
Self winding No
Date Yes Double window date indication No Automata No
Case material Platinum Case thickness 11.20 mm Case diameter 42.00 mm Water resistance 3.00 bar Between horns 23.00 mm Sapphire back Yes Carat measurement No
Dial Full fired enamel Bracelet Alligator lined with alzavel
Calibre 13R0 Calibre thickness 4.57 mm Calibre diameter 30.6 mm Power reserve in hours 192 Power reserve indication Yes Jewels 28 Components 211
Limited edition Yes Remark Limited edition of 75
Bookmarks sajtovi