-hhmmmm ... izgleda da je Pugo prepoznao žablji leather... Yugo je poreklom žabar iliiii
-hhmmmm ... izgleda da je Pugo prepoznao žablji leather... Yugo je poreklom žabar iliiii
tnx, ljudi... moglo je i krace sigurno, ali mislim da je vazno da se sve razjasni do poslednje reci, da ne bi bilo razlicitih interpretacija i nedorecenosti, a nadam se i da ce ovo moje iskustvo mozda pomoci nekom novom clanu...
Pugo, iako sam veoma vezan za ovaj unikatan kais, drage volje cu ti ga pokloniti jer verujem da ces, kao majstor svog zanata, mnogo bolje od mene umeti da cenis njegovu vrednost!
jole777 kaže:
sima the king
next year at this time I'll be a millionaire
Ovo mora da se vidi.Nije problem sto neko prodaje satove u losem stanju,ali kad napise "Svi moji satovi su u perfektnom stanju, strucno servisirani.",a kad pogledas ....ono groblje,e to je bezobrazluk.Uostalom,pogledajte sami. Strasno.
Link je ka svim aukcijama "prodavca".
Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem
Evo jednog zanimljivog oglasa: Nakit, satovi i dragocenosti : G-Shock DW 5000-PRVI - ID 1799056 - Kupujem Prodajem
Prodavac tvrdi da je u pitanju jedan od prototipova Casiovog čuvenog G Shocka, a uz tekst je prekopirao sadržaj sa jednog hrvatskog sajta: Casio G-Shock - izdržljivi japanski sat s tradicijom - LED / LCD - MojSat - potpuni vodič za ručne satove
Evo i slika sata koji se prodaje:Najrjeđi G-Shock model
Prototip DW-5000 iz 1983. godine najrjeđi je model G-Shocka. Proizvedeno je samo 5 komada, a danas postoje samo 3 koji se nalaze u rukama članova tima koji je sudjelovao u dizajniranju i testiranju prvog G-Shock modela između 1981. i 1983. godine. Prototipi izgledaju kao originalni DW-5000C-1A izuzev Project Team Tough natpisa na kristalnom staklu sprijeda. Isti je natpis otisnut na modelu DW-5000SP 2003. godine povodom 20. godišnjice prvog modela.
1981. godine, Casiovi inženjeri došli su na ideju izraditi sat koji će trajati 10 godina, biti vodootporan na dubini od 100 metara, te otporan na padove s 10 metara visine. G-Shock predstavlja inovativni koncept koji apsorbira sile gravitacije.
Prvi G-Shock model DW-5000C dizajnirao je Casiov inženjer Kikuo Ibe i predstavljen je u travnju 1983. godine, a od tada je proizvedeno preko 30 verzija originalnog modela. DW-5000C bio je vodootporan do dubine od 200 metara, imao je alarm i kronograf, pozadinsko osvjetljenje te litijsku bateriju koju nije trebalo mijenjati 7 do 10 godina. Ovaj je model također kvalificiran za svemirske misije u NASA-i. Sljedećih nekoliko godina Casio je proizvodio po nekoliko modela godišnje uključujući i Baby-G modele koje su prvi puta predstavili 1991. godine.
Obratite pažnju na serijske brojeve. Zaista nisam znao da prototip ima ovakve serijske brojeve, a kada se u Googleu potraži prvi G-Shock, svašta izlazi. Ovih pet protpotipa ima, kako da kažem... više od pet.
Elem, da li je oglas zaslužio da se nađe na ovoj temi?
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
djordje nemoj poruke da mu saljes samo poziv nervozan je
Da da u perfektnom stanju.... mozda bili kada su kupljeni. Pa dobro mozda covek nije imao priliku da vidi stempl sat kako izgleda. :-)
pozz ljudi
Sta znate o ovom prodavcu? http://www.kupujemprodajem.com/CASIO...ter_id=7379320
Mislim da je neki problem sa linkom. Kada se poseti link, izlaze različiti oglasi koji pripadaju većem broju ljudi iz više gradova.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
izmenio sam link... nije hteo onaj da radi(ne znam zasto)
Bookmarks sajtovi