Bugi19 ima i moje preporuke
Bugi19 ima i moje preporuke
I ja sam sarađivao sa Bugijem. Satovi su bili sasvim dobro očuvani i ispravni, a kupoprodaja je prošla prema dogovoru, bez ikakvih zamerki
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Hvala drustvo.
Da li je neko od vas video ovo, deluje kao jako dobra prilika...
RRR...VOJNI AMERICKI SAT m68 !!! (11820877) - Limundo.com
Aha, vidim da je Divlja90 u pitanju... Onda ništa
mislim da je to u pitanju indiska marka sata koja pravi retro satove....ali nisam siguran...
LEMI
Bugi je dobar i posten covek.Imao sam i imam super saradnju s njim.Bas danas mi je poslao lepog crnog velikog Marvina cal 560 15 jew.Sat je stvarno izmedju 40 i 50 god pravljen.Dobar je Bugi,moje preporuke,kao i za mog brata Lemija ..starog prevaranta,ludog bajkera....Salim se hahaha Lemi je zlatan.!!!!!!!
Lemi, koja je marka u pitanju, tj. ako govorimo o linkovanom satu za koji je pitao Đorđe? To je ovaj link: http://www.limundo.com/kupovina/Kole...-m68-/11820877
Znam da je imao indijske satove, a to je i navodio. Vidim da ovaj pozadi ima američke oznake. Oznake su jezički autentične.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
da negrešim dušu,te oznake je lako iskopirati ali mehanizam nije,koji nije ni slikan što bar kod mene dovodi autentičnost u pitanje,a možda i grešim..............
LEMI
Pitao sam ga ja,preko stakla se otvara,deluje mi poklopac Ok, a negde sam video da su u takve satove stavljali H3-Hamilton potpisane masine.Jedan slican sam drzao u ruci ,ali manjih dimenzija.Ali je bas Hamilton.Mozete ga videti ovde.
Nakit, satovi i dragocenosti : hamilton h 3 - ID 5168100 - Kupujem Prodajem
Bookmarks sajtovi