Oris deluje ok. Ove druge nisam ni gledao
Oris deluje ok. Ove druge nisam ni gledao
next year at this time I'll be a millionaire
Original 100 posto,taj covek nema fals ,i po mom skromnom misljenju moze da drzi predavanje o casovnicarstvu svima nama. Poznajem ga 25 godina i.....sve sto znam o satovima sam naucio od njega i da ne ispadne velicanje necije licnosti na ovom sajtu, nikada nikoga nije odbio za savet ili pomoc oko procene nekog sata. Ne bih dalje da pisem ,kontaktiraj s gospodinom,svako objasnjenje ces dobiti.
Ne znam da li su procene satova na forumu dozvoljene i upared se izvinjavam. Naime, veliki sam obozavalac Vostok satova i ovaj mi je zapao za oko. https://www.kupujemprodajem.com/Vost...1478-oglas.htm Da, ili ne?
Poslednja ispravka: RUS (2.12.2013. u 17:29) Razlog: Premesteno u odgovarajucu temu
Ne. Nov kosta 40-50e u zavisnsosti od modela. NOV
Nije to cena za bogaćenje , ako je sa satom sve ok . Stari Komandirski će nadživeti dva nova . Kada kažem nadživeti mislim na hromirana kućišta. Potpuno druga stvar je to što za taj novac ( 35 e ) možeš kupiti staru , očuvanu Amfibiju. Ako želiš kupiti Komandirski sa linka onda traži manje blještave fotografije.
Naravno, nisam mislio na bogaćenje, šalim se. Po meni je cena sasvim ok, s obzirom da izgleda da je dosta truda i rada uloženo da taj sat ponovo zasija. Inače, cilj mi i jeste kupovina Vostoka ili Amfibije, samo što ovaj drugi slabije viđam, a i kad vidim ode ekspresno brzo.
I još nešto...Ovaj sat je iz SSSR-a
Novi je iz Rusije
Malo je veći fazon imati ovaj sat proizveden u SSSr-u.
I ovo što Sky reče oko hromiranih kućišta...uvek bih pre uzeo dobro očuvanu stariju verziju nego novi.
Ne preporučujem kupovinu konkretnog primerka (morao bih imati bolje slike i videti mehanizam) već samo iznosim mišljenje na zadatu temu
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Primer jedne prevare:
Sat koji je isporučen:
Podatke prodavca treba uzeti sa rezervom jer moguće je da je ukradena lična karta. Ovo pre svega pokazuje da treba dobro otvoriti oči, nema skupih satova po bagatelnoj ceni i kupujte od proverenih prodavaca kako bi minimizirali rizik.
za ovaj oglas su ukradene slike sa njuškala od kolege koji je stvarno prodavao taj sat. s druge strane : ne postoji Oris za 70 eura da je original.
Bookmarks sajtovi