TO jeste problem sto ljudi misle da je neko lud da takav sat prodaje za tako smesne pare,mojem prijatelju za sat od 100 eur nudio s3 mobilni ,naravno da je bio prevaren.....
TO jeste problem sto ljudi misle da je neko lud da takav sat prodaje za tako smesne pare,mojem prijatelju za sat od 100 eur nudio s3 mobilni ,naravno da je bio prevaren.....
next year at this time I'll be a millionaire
Zanimljiv sklop, da ne kažem Franken: Omega cal 960 (21178745) - Limundo.com
Šta mislite o ovoj akciji?
Unutra jeste omega...
next year at this time I'll be a millionaire
Prevaranti se često služe i pohlepom kupaca, čudna cena je uvek razlog za sumnju.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Da li je nekome poznat ovaj prodavac?
Pretraga oglasa - Kupujem Prodajem[user_id]=236090&data[page]=2&data
[list_type]=user
Vidim da se bavi i poliranjem.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Nešo,link ti nije precizan
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Izvinjavam se, evo linka:
https://www.kupujemprodajem.com/2360...svi-oglasi.htm
Neso , imao sam saradnju s njim,bilo je korektno uvek.Nemoj me hvatati za rec,ali moje iskustvo je pozitivno.Nemam pojma o kom satu se radi ali moja jedina zamerka je sto ima jake cene kvarcnih satova,koji mene i ne zanimaju,ali moze saradnja s Darkom,nije mnogo tezak...Sve najbolje ..Misko
Bata Neso o Darku sve najbolje.Imao sam saradnju sa njim i sve je proteklo u najboljem mogucem redu.Moje preporuke
Hvala momci
Bookmarks sajtovi