E da, evo opet mene...
Ali.............
Necu opet o "mom" Mido-u.....nego....
Procitah u nekom od prethodnih postova da je neko pitao u vezi tipa koji na KP nudi nove Orient satove...konkretno kolega je pitao za Mako, ako se ne varam.
Pa ajde i ja da nekom nesto pokusam da pomognem koliko mogu i znam, a ne samo da pitam za pomoc i kukama ovde.
Evo ovako....
Inace ja sam sa covekom kontaktirao, i vec se bio skoro dogovorio za jednog Mako-a, jer mi je to bila zelja odavno (a sad se pojavio onaj Mido i sve mi poremetio !!!!!)
Hahahaha
Elem.....covek ide veoma cesto poslom u Madjarsku, i tamo u ovlascenoj radnji (cak mi je i rekao i ime radnje i u kom trznom centru je to, ali sam naravno zaboravio, a i nije mi bilo previse ni bitno da zapamtim-znam da sam posle prvog razgovora usao na sajt te prodavnice), tamo ih najlegalnije kupuje po porudzbini, sa urednom garancijom, pecatom itd.....i onda ih ovde isporucuje ljudima u BG-u, licno, ili nekom sluzbom, kako ko zeli i kome je kako zgodnije.
Znam da sam video cene, i preracunavajuci dosao do cifre njegove zarade na svemu od oko 25-35e u zavisnosti od modela sata. Na onim skupljim i do 50-tak ojra.
Nije neka zarada, ali posto on ionako ide tamo svojim poslovima, valjda mu je to da pokrije neke svoje troskove ili bar deo....
A mozda je i usao u neki dil sa vlasnikom radnje pa dobije i neki rabat...ko ce ga znati.....
Lik je bas ljubazan, normalan, sve zivo u detalje objasnjava, i bas me prijatno iznenadio.
Inace, moze da se poruci bilo koji model, cak za vise komada moze da se proba i korekcija cene (jedino rece da za Mako nema mogucnosti jer je to najniza cena za koju mu se isplati, i da ih bas dosta donosi).
Tako da je meni falilo jos samo par dana da porucim crnog Mako-a sa metalnom narukvicom, za 130e - kad se pojavi na KP Mido.........i sad sam na mukama, vec dovoljno opisanim....................
Eto, nadam se da ce ovo biti bar od neke male pomoci nekome....
Pozdrav
Sasa
Obrenovac
Bookmarks sajtovi