Pa jes, odgledao sam nekoliko epizoda, zena me naterala, i zamalo da se navucem!
Pa jes, odgledao sam nekoliko epizoda, zena me naterala, i zamalo da se navucem!
jole777 kaže:
Nisam pratio temu(fakat me nije interesovalo) ali ugledah da je Neša nešto boldovao pa reko da bacim pogled,kad ono .......igranka bato!!!
Onda malo prelistam da vidimo "đe gori" i pročitam:
E kad ne upadoh sa stolice! Mis'im,nemam pojma ko je Gangana ali ovakav opis nema i ne zaslužuje niko......posebno ne neko iz bivše Yuge.
Nego,moderacijo ,nešto ste mnogo postali popustljivi il'ti : Šta ste čekali toliko sa banom !?
Postali smo mekog srca.
Auuuuuu, Shmizlo gde ovo nadje?
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Eeeeee, čuvala sam u šteku za adekvatnu priliku.
Sve u svemu, jako sam iznenađana za razvoj situacije, ali mi je drago da je sada voda opet mirna.
Veliki pozz svima!
Postovani Milan Milanovic,
Odavno nisam usao na ovaj forum buduci da sam primetio da meni nema ovde mesta. Buduci da vas ne poznajem licno kao ni vi mene samo sam hteo da vam pojasnim sto se tice vase izjave.Nemojte da Vi ili bilo koji sa ovog foruma shvati ovu moju izjavu kao neko hvalisanje.Vidim da ste napisali kako ja imam samo 133 ocene tj.komentara neznam gde ste to videli,mozda na kiselom,elem voleo bih da imam vasu mail adresu i posaljem vam linkove sajtova na kojima ja poslujem,zadnjih 9 godina od kako se bavim online prodajom prodao sam blizu 5000 satova kao i dosta drugih predmeta pa zato imam nekoliko hiljada pozitivnih komentara na nekoliko domacih i stranih online portala,pa stim u vezi samo hocu da kazem da i danas poslujem kako unutar Srbije tako i van Srbije,to sto ja imam po nekoliko naloga na jednom portalu ne znaci da i primam *burazerske ocene*kako ih vi nazivate.U mojoj kuci su 4 clana porodice pa tako svo cetvoro imamo naloge na svim portalima kako u zemlji tako i vani ali slobodno mogu da tvrdim i dokazem da izmedju tih naloga nema medjusobnih ocena i komentara,to mogu dokazati kad god zazelite,takodje ko pronadje ocenu izmedji tih naloga od mene ima nagradu 1000 evra ili bira najbolji sat iz moje kolekcije.To sto sam ja prozvan na ovom forumu od moderatora on je izneo sve svoje dokaze kako sam ja njega prevario za 800 dinara. Eto toliko nebih dalje da duzim i zamaram vas zelim vam dobar dan-miran san i lepu diskusiju na ovom forumu svim dobronamernim forumasima.VP za sve !!!
Poslednja ispravka: Kingofserbia (4.2.2015. u 2:03)
Moj potpis !!!!
Praznoj glavi ne pomaze ni prst na celo !!!
Pokojni Toza!
Znao sam da nece jos kraj serije, dramaturgija to ne dopusta!
Kingofserbia, vidim da se nismo odmakli dalje od pocetka, pa aj jopet, al' samo jos jednom - ne zbog tebe, ti da si mogao da shvatis u cemu je problem, vec bi shvatio, nego vise za gledaoce koji su se tek sad prikljucili i taman napravili kokice.
Prvo, nije tebe prozivao moderator, sa svim svojim neverovatnim mracnim moderatorskim mocima, nego clan foruma sima hrabri, a tako stvari stoje i dalje.
Drugo, to sto si me prevario za male pare, samo mene cini opreznijim kupcem, ali tebe ne cini manjim prevarantom. Lagao si u opisu i postavljao slike koje sakrivaju mane sata. I to si radio vise puta (takodje sa jeftinim satovima, sto te cini pilicarem).
I trece, posto te tvoj drugar Misko hvali kao ispravnog coveka (necemo se sad obazirati na sitnice kao sto je otvaranje vise naloga na sajtovima za prodaju, o cemu si ranije imao jednu pricu, a sad pricas drugo), odgovori ti meni iskreno: jesi li me prevario ili nisi?
(Ko odgovor racuna se samo da ili ne)
jole777 kaže:
Bookmarks sajtovi