Narode, upravo sam imao jedno zaniljivo iskustvo koje naprosto moram da podelim sa vama. Naš drugar BT321 me je zamolio da mu pogledam jedan seiko zvonar sa Kupujem Prodajem. Pošto poznajem prodavca, okrenuo sam telefon i zamolio da sačuva "onaj seiko sa KP", ne naglasivši da je zvonar.
Stigao sam kod prodavca za petnaestak minuta da bi mi ovaj pokazao neki seiko za koji sam se interesovao pre nekog vremena, ali ga nisam kupio. Ja mu kažem da nisam misilio na taj, već na zvonar. Prodavac se smeška, ja se čudim, a on u sledećem trenutku kaže: „Pa, to ti je kupio neki drugar sa foruma". Ja gledam u čudu, pitam koji je, ali pošto čovek ne koristi forum, ne zna da mi kaže koji je nick u pitanju, već da su petnaestak minuta razgovarali o satovima, o našem forumu, ali se ne seća kako se zove.
U pitanju je neko od nas. Kaže da je visok, mršav, oko 40 godina, smeđa kosa. Sat je prodat i to je gotovo, ali bih molio kupca da okači slike i kaže ko je. Ovo mi izgleda kao Zona sumraka. Naravno, ako kupac hoće da proda sat, nek se javi BT-u.
Ovde mogu i da se javno izvinim BT321, jer prodavcu nisam naglasio da je u pitanju zvonar pre nego što sam krenuo.
Bookmarks sajtovi