Ma jok, realna je cena.
Mislim da je ipak za onu temu sa smesnim oglasima, mada moze i ovde da prodje.
Ma jok, realna je cena.
Mislim da je ipak za onu temu sa smesnim oglasima, mada moze i ovde da prodje.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
https://www.kupujemprodajem.com/Bule...er_id=34614759
Jbt, ja sam očigledno neinformisan kada sam pre koji mesec prodao jedan ovakav model za trećinu ove cene... Ili ipak nisam...
Zdravo drugari
Predmet prodaje je jedan veoma redak sat , u pitanju je veliki,masivan Poljot u čeliku (prečnika 4,5 cm , debljine preko 1cm) sa neverovatno retkim I kvalitetnim potpisanim mehanizmom 2609H(na fotografiji vidite mehanizam sata sa oznakom “2609H-seventeen 17 jewels”,oznaku “SU” , kao i “krunu”- originalni logo Poljota na dnu mehanizma,a takođe na mehanizmu vidite I broj “37”…ovaj mehanizam se pravio u određenoj količini 1972.godine).Veoma redak mehanizam(može se pronaći u nekom “kockastom” Poljotu , ali u “okruglom” gotovo nemoguće) I za razliku od mehanizama koji se mogu naći u “okruglom”(mehanizmi “26142H” , “2616.2H”,” 2628.H”),ovaj retki-“večiti,neuništivi” mehanizam je sledećih karakteristika:
Poljot 2609.H
jel se neko imao u rukama ovaj sat
ako moze opis
hvala
Mozete li mi reci misljenje o ovom satu ne stavljam originalne slike ali sat je isti ovakav,razmisljam da ga kupim...covek trazu 300e.mislim da to nije skupa cena za mehanicki chronograph baume and mercier?unapred hvala na odgovoruhttps://www.google.rs/search?q=baume...tl9rOp_e1AM%3A
Pozdrav forumu,
Nije me duugo bilo, cak sam i drzavu promjenio u medjuvremenu pa ne poznajem clanove i trenutnu situaciju.
Ergo, trebam vasu pomoc.
Na trznici - polovnim satovima sam vidio da se prodaje Rolex Hulk pa me zanima da li je tko vidio sat, da li je tko poslovao sa clanom itd?
Sigurna kupnja ili ne?
Hvala svima na odgovorima!
Pozdrav ljudi, interesuje me koliko je sigurna kupovina preko Kupujem prodajem sajta. Nasao sam nekoliko likova koji prodaju samo satove i imaju dosta pozitivnih ocena i nijednu negativnu. Jedan ima preko 300 pozitivnih ocena. Pise da je sat original i da ima i garanciju dve godine. Da li je neko kupovao preko njih i koliko su pouzdani da su ti satovi stvarno kao iz radnje. Mislim da nisu neke kopije i slicno?
Pretezno je kupovina ok....pogotovo ako ima dosta pozitivnih a ni jednu negativnu ocenu. Ali kao i u svemu, oprez nije na odmet.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Složiću se sa Mariom, mada uvek valja videti robu ako nisi ranije trgovao sa čovekom.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Ima svakakvih. Evo i ja sam okačio par satova na prodaju, i svakakvi se javljaju. Preprodavaca koliko voliš.
Ovaj lik sto bih uzeo od njega ima preko 300 pozitivnih i nijednu negativnu, a sve novo prodaje. I plus smo iz istog grada tako da bih licno to proverio. Nikad ne bih porucio preko kurirskih sluzbi. A razlika je 2000 dinara. Nije malo, ali opet nije ni mnogo, ovo bar znam da mogu garanciju da iskoristim.
Bookmarks sajtovi