Nije u pitanju prodaja preko aukcije ali negde moram da napišem svoje iskustvo sa Sense Sense watch webshop - prodaja satova - casio satovi - seiko satovi - citizen satovi - swatch satovi - beograd, srbija
Sat koji sam dugo tražio Sense je dobio pre par meseci i prodaje ga za 14000 din.Ja sam od njih do sada kupio 6-7 satova što za mene što za poklone i nikada nisam tražio popust ( a ni dobio fiskalni račun).S obzirom da je 14000 din. realno nerealna cena za ovaj sat ja sam im ovaj put ponudio 100 evra. Rekoše mi da će mi se javiti za dan-dva sa informacijom da li pristaju ili ne. To je bilo pre mesec dana.Još se nisu javili. Jasno vam je da ovde nije reč o tome što moj predlog cene nije prihvaćen već u apsolutnoj ignoranciji koju sam doživeo.Ovim dalju saradnju sa istima smatram završenom i svakako ubuduće neće dobijati moje preporuke na ovom forumu.
Šta je poenta priče?
Pa,eto ,poenta je kako firma može izgubiti dobrog i sigurnog kupca ,kao i vrlo ozbiljnog promotera (preko 50 ljudi sam uputio na saradnju sa Sense) zarad činjenice da je direktor idiot ili da je idiota zaposlio (što ga ,opet, čini idiotom)
Poverenje se teško stiče a gubi se ...upravo ovako.
Bookmarks sajtovi