Zaigrala se deca.
Narode, pitao me je jedan prijatelj koji želi da kupi Tissot Seastar za ovog prodavca sa linka:
Nakit, satovi i dragocenosti : Tissot Seastar 1000-Automatic-NovSat! 20.02.2016 - ID 30557255 - KupujemProdajem
(potpisuje se kao Denis)
Malo je čudno što nov sat košta više od navedene cene, mada sam na nemačkom Uhrforumu video da je jedan takav praktično nov koštao preko 600 €, a prodat je za 470.
Sat deluje kao original, vidim da prodavac ima OK ocene, a prijatelj ne bi kupio sat za kojim bivši vlasnik plače, ako shvatate šta hoću da kažem. Ne optužujem prodavca, samo pitam.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Posebno što ima i par japanaca na prodaju. Ili je batem imao nedavno
Lep Tissot, na prvu loptu izgleda kao original.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Slažem se. Vidim da ima i još neke pristojne satove, a upravo sam na KP video da ima isti takav po gotovo istoj ceni, i jedan jeftiniji model. Izgleda da cena jeste OK, a već sam ga uputio da proveri sat kod časovničara.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Ma proveri sat, mislim da taj prodavac dozvoljava proveru.
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Nema sta prodavac da dozvoljava proveru ili ne, prodavca koji bezi od toga bih izbegavao u sirokom luku.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bookmarks sajtovi