Ha ha mozda sam ja malo upetljao ali je stvarno tako. Milane Zenith sigurno neces naci kod njih na Limundu . Pojavi se ponekad neka stara Omega. http://www.limundo.com/kupovina/Kolekcionarstvo/Satovi/Rucni/OMEGA-GENEVE-cal-601-STEMPL-/3523276
Vukas nisam bas siguran da si 100% u pravu ipak je Boban covek iz branse i moze svasta pronaci.
Naravno sto se tice popravki nekada mora da se "budzi" jer dosta firmi vise ne postoji pa tesko je naci delove. Ali covek se zaista trudi da uvek ima barem polovne za delove. Sve moje satove servisiram kod njega i nikada nisam imao ni najmanji problem.Odneo sam mu stari Darwil od mog dede koji ni jedan casovnicar kod koga je on nosio nije mogao da popravi, Boban ga je sredio jeste cekao sam mesec dana da pronadje deo ali ga je uradio extra cak mi je ocistio cifer i ispolirao sat izgledao je kao nov a radio u "sekundu". To je bilo pre 5god tako sam ja i upoznao njega a inace kiosk sluzi samo da prikupi satove na popravku da proda neki sat (ima uvek nesto na prodaju) zameni bateriju a sve ostalo radi kuci.
Bookmarks sajtovi