Za bambina te potpuno razumem, imam ga i ja i obozavam ga, najlepsi mi je osecaj na ruci sa njim od svih satova koje imam. Eto, ti volis Sovjete, ja volim i njih, ali i Japan. Ni Svajcarska mi nije mrska..
Ranije me vintage satovi nisu posebno privlacili, ali nekako s vremenom sve vise. Ipak, mislim da cu se posle petice i jedne stare Omege (nekada) zaustaviti jer ih vec imam i previse. Marvin, Kalos i Omikron ce biti sredjeni u roku od 2 meseca poptuno, IWC i VC ce sacekati neka bolja vremena... To je i vise nego dovoljno starudija.
Zaboravih da si ti kupio Infantry. Eto vidis, ja nikada ne bih taj sat kupio, radije bih dao 50e za peticu nego 10 za takav sat, ali potpuno kapiram tvoje objasnjenje i postujem ga. A satic je skroz ok.
Sto se tice ponuda, nemam neke posebne preference trenutno, sledeci na redu ce mi verovatno biti neki malo bolji diver jer to jos nemam. A ti slobodno kaci sta god naidje dobro, nikad se ne zna...
I svecano obecavam da cu kolekciju predstaviti kako treba konacno kada sredim ova tri starca, tamo negde iza 1. maja.
Bookmarks sajtovi