"Darwil koji je radio Blancpain za vojne ronioce kad se nasikaju i prave haos"
"Darwil koji je radio Blancpain za vojne ronioce kad se nasikaju i prave haos"
Ma daj izmisljas )))
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Jok. Reko mi dizajnirani Blancpaina iz 60-ih nakon 5e pive pretprosle godine u Zaostrogu
E ok.....onda izvini
Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока
next year at this time I'll be a millionaire
Kolege da se ne zeznete, ovaj tip je prevarant. Oglasio mint Raketu red 12 u ispravnom stanju, ja je naručio za malog pašu, on mi poslao neku levu raketu neispravnu. Naravno na kontakt ne odgovara. Prežaliću 1200 dinara, odneću je na servis ali opet da se ne zezne neko slučajno.
pisali smo i o prodavcu ove sikure, našem banovanom članu, stariji se sećaju njega i kingkonga, a ima tu i još nekoliko novih likova
Sad videh na KP neke oglase za Steinhart, polovne satove prodaju za 500e...to je čini mi se više nego nov...Da nije došlo do neke promene na tržištu satova?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
Sad sam bas pogledao na zvanicnom sajtu,Steinhart ocean titanium 500 premium je 495 evra bez dazbina.E sad,koliko je sat iz oglasa star,stanje,pakovanje i sve ostalo bi trebalo da se pogleda,ali zanimljiv sat,a i cena.
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
Pa poznato je da je Steinhart isplativiji nov iz inostranstva nego polovan kod nas.
Bookmarks sajtovi